YÜCEL, BAŞARILI GÜREŞÇİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

YÜCEL, BAŞARILI GÜREŞÇİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, antrenör Habib Aslan tarafından çalıştırılan İnegöl Belediyespor kulübü sporcuları Adem Uçkun ve Ahmet İskender´i makamında ağırlayarak başarılarından dolayı ödüllendirdi.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Yusuf Şevki Yücel şampiyon sporculara eşofman takımı ve spor çantası hediye etti

ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİLER

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, ?Güreşçi kardeşimiz Adem Uçkun, 3-6 Haziran 2015 tarihleri arasında Konya´da yapılan Türkiye Şampiyonası´nda serbest stilde 6 sporcuyu yenerek 29 kiloda Türkiye 2´ncisi oldu. İnegöl Belediyespor adına yarışan bu evladımız bu yaşında yeteneğinin olduğunu ve gelecek vaat ettiğini bize gösterdi. Ben kendisini kutluyorum. Hocasına ve ona emek veren ailesine İnegöl Belediyesine teşekkür ediyorum. Şubat ayında yapılacak olan Okullar Arası Türkiye Şampiyonası´nın 1. ayağı olan Bölge Şampiyonasında Prof. Selçuk Yahşi Ortaokulu´nu temsil edecek olan bu kardeşimize başarılar diliyorum. Prof. Selçuk Yahşi Ortaokulu´nda ve Gaziosmanpaşa İlkokulu´nda güreş branşında bir altyapı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle kardeşimizin başarısı örnek teşkil eder diye umut ediyorum. İnegöl Spor Lisesi öğrencisi olan Ahmet İskender kardeşimiz ise 24 Aralık 2015 tarihinde Isparta´da yapılan Türkiye Kulüpler Arası Güreş Şampiyonası´nda takım olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor adına yarışmaya katılmış ve 42 kiloda Türkiye şampiyonu olmuştur. Kendisi antrenmanlarını kurumumuz spor salonunda Habib Aslan gözetiminde yapmakta, Habib hocamızın elinde yetişmiş bir sporcu kardeşimizdir. Okulunu, İnegöl´ümüzü ve Bursa´mızı başarıyla temsil ediyor, tekniği ve yeteneği ile gelecek için umut vaat ediyor. Ben kendisine başarılar diliyorum. 20 Ocak´ta Okullar Arası Güreş Müsabakalarının bölge finali Balıkesir´de yapılacak ve Ahmet kardeşimiz İnegöl Spor Lisesini orada kilosunda temsil edecek. Oradan da birincilikle geleceğini biliyoruz. İnegöl´den her branşta olduğu gibi güreş branşında da çok büyük başarılar bekliyoruz. Neden bir Avrupa, Dünya, hatta Olimpiyat Şampiyonu İnegöl´den çıkmasın. Antrenörümüz bu konuda oldukça yetenekli, İlçe Müdürlüğümüz ve İnegöl Belediyemiz her konuda destek oluyor. Ata sporumuz olan güreşe velilerimizin ve vatandaşlarımızın da katkısını, desteğini alabilirsek başarı artarak gelecektir. Ben bu vesileyle İlçe Müdürlüğümüz bünyesindeki salonlardan ve antrenörlerimizden tüm vatandaşlarımızın yararlanmasını arzu ediyorum. Velilerimiz çocuklarını, bünyemizde kadrolu antrenörleri bulunan Güreş, Halter, Karate, Masatenisi, Kort tenisi, Okçuluk ve Voleybol branşlarında ücretsiz eğitim almak üzere salonlarımıza yönlendirsinler. 7/24 gençlerimizin spor yapmaları için personelimizle onların hizmetinde olduklarımız bilsinler diyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68