www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Yuno? Çocukların Beğenisini Kazandı

?Yuno? Çocukların Beğenisini Kazandı

İnegöl Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 22. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında ?Yuno? adlı çocuk tiyatro oyununu İnegöllü çocuklarla buluşturdu.

Özellikle çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen etkinliklerle eğlendirirken öğretmeyi hedefleyen İnegöl Belediyesi bu defa da Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 22. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında ?Yuno? adlı çocuk tiyatro oyununu İnegöllü tiyatro sever miniklerle buluşturdu. ?Yuno? isimli çocuk oyununa, İnegöllü öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

?RUHUMUZ ZERAFET KAZANIYOR?

Mobilya Müzesi Konferans salonunda gösterimi gerçekleştirilen ?Yuno? çocuk tiyatro oyunu ile çocukların hayal dünyasına farklı bir pencereden bakılmaya çalışıldı. Bir parçada olsa hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Sahnelen çocuk tiyatrosu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, ?Belediye olarak her alanda hizmet ağımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Şehrimizin her bir noktasında çalışmalarımızı sürdürürken, Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş´ın öncülüğünde yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehri yeniden imar etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu anlayışla kültür sanat alanında her yaştan vatandaşımızın katılımlarıyla kurs, etkinlik, sergi ve koro çalışmalarıyla hayatımızı renklendirmeye çalışıyoruz. Kültür ve sanat aracılığıyla aklımız, ruhumuz zerafet kazanıyor. Bu zenginliği korumak, sanat aracılığıyla ifade edilmesine zemin hazırlamak için gayret ediyoruz? dedi.

ÇOCUKLARIMIZ GÜZEL VE KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yönelik olarak farklı etkinlikleri hayata geçiriyoruz diyen Taban; ?Bugün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 22. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında ?Yuno? adlı çocuk tiyatrosu ile çocuklarımız güzel ve keyifli bir gün geçirdiler. Ayrıca günümüzde sürekli televizyon ve bilgisayarla haşir neşir olan çocuklarımızın sosyalleşmesi adına sahnelenen tiyatroda hayatın bize sunduğu zorluklar, aksilikler karşısında ne olursa olsun umudun hep bizimle olduğu ve paylaşmakla tüm güzelliklerin ortaya çıkacağı temalarının işlendiği eğlenceli bir oyunu izlemeninde mutluluğunu yaşadılar? dedi.

EKİM AYI DOPDOLU GEÇECEK

Ekim ayı içerisinde birbirinden eğlenceli iki çocuk tiyatrosu ile Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi Konferans salonunda çocuklarımızı ağırlamaya devam edeceklerini belirten Taban, ?14 Ekim Cumartesi günü ?Kaptan Zencefil? çocuk tiyatro oyunu ile 21 Ekim Cumartesi günü sahnelenecek ?Pinokyo? çocuk tiyatrosu ile çocukların boş zamanlarını dopdolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlamak en büyük amacımız. Özellikle anne babalarımızın böyle güzel ve keyifli aktiviteler ile çocuklarını buluşturmaları adına duyarlı davranmalarını bekliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51