www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yüreğir’de ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği

Yüreğir’de ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği

Yüreğir’de ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği

Adana Yüreğir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi ile başladı. Birçok vatandaş aileleriyle açık alanda arabada sinema izlemenin keyfini yaşadı.
Yüreğir Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün organizasyonu ile Yüreğir Millet Bahçesinde geleneksel hale gelen ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘Arabada Sinema Günleri etkinliğinde şehrin farklı bölgelerinden gelen vatandaşlar aileleriyle birlikte kurulan dev ekranda açık havada sinema izledi. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği nedeniyle teşekkür eden vatandaşlar aileleri ile farklı bir heyecan yaşadıklarını belirtti.
Adana halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinliği geleneksel hale getirdiklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir,"Yıllar önce Adana’mızda açık hava sinemaları olurdu. Hemen hemen her mahallede yazlık sinemalar vardı. Zamanla bu gelenek kayboldu. Şu anda vatandaşlarımıza farklı bir konsepte sunduğumuz bu hizmetimizle bir anlamda Adana halkına eski günleri hatırlatıyoruz.Yüreğir Millet Bahçemizde düzenlediğimiz ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliğimize ilk günden itibaren binlerce vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum"dedi.
Açık hava sinema günlerinin yaylalarda gösterimde olacağını belirten Başkan Kocaispir," ilk olarak 22 Temmuz Cumartesi akşam 19.30 da Küçük Tekir Otoban girişindeki parkta ‘iyi ki Varsın Eren’ filmi kurulan dev ekranda sahnelenecek. Sinema izlemeye gelen vatandaşlarımıza gazoz ve patlamış mısır ikramımız olacaktır"diyerek bütün vatandaşları açık havada sinema izlemeye davet etti.


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19