YÜREKLER DAĞLANDI

YÜREKLER DAĞLANDI

Ankara´da meydana gelen patlamada şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Mehmet Koray Pınar´ın annesi Ayten Pınar´ın, "Oğlum ben bu bayrakları senin düğününde asacaktım. Çiçeğim benim" demesi yürekleri dağladı.

 

Ankara´da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit ateşi Bursa´nın Gemlik ilçesine düştü. Dün kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumu´na giden şehidin ailesi oğlunu teşhis etti. Bugün GATA´da düzenlenen askeri törenin ardından Pınar´ın cenazesi hava yoluyla Yenişehir Havaalanı´na getirildi. Bugün Gemlik´te toprağa verilecek olan Pınar´ın cenazesi, Bursa Askeri Hastane´nin morguna kaldırıldı.

ANNENİN FERYADI
Ankara´dan evlerine gelen şehidin annesi Ayten ve baba Mehmet Pınar´nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Yakınlarına sarılan ve gözyaşlarına boğulan acılı aile güçlükle evlerine gitti. Şehidin kardeşi Çağrı´nın da komşularının desteğiyle ayakta durduğu görüldü. Anne Pınar´ın evine yürüdüğü sırada, ?Oğlum bu bayrakları ben senin düğününde asacaktım. Çiçeğim benim? diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

ŞEHİDİN DAYISI DA TERÖR SALDIRISINDA YARALANMIŞ
Öte yandan şehit Mehmet Koray Pınar´ın dayısı muhasebeci Aytekin Kaptan´ın (48) da 2011 yılındaki Ankara Kumrular Caddesi´nde meydana gelen bombalı terör saldırısında yaralandığı ortaya çıktı. Saldırının ardından Kaptan´ın bir bacağını kaybettiği, 2 kolunu kullanamaz hale geldiği ve vücudunun yüzünün yandığı öğrenildi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24