www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Yurt çevresine göz hapsi

Yurt çevresine göz hapsi

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin huzur ve güvenliğini temin ve tesis etmek amacıyla gerçekleştirdikleri uygulamaları, Uludağ Üniversitesi İnegöl KYK Kız Öğrenci Yurdu çevresinde sürdürdü.

Şehrin farklı noktalarında yaptıkları uygulamalarla huzur ve güvenin tesisini sağlayan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz akşamki uygulamalarını Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi ve KYK Kız Öğrenci Yurdu çevresinde gerçekleştirdi.

 

TRAFİK UYGULAMASI

Üniversitesi önünde trafik uygulaması yapan ekipler, şüphelendikleri araçları didik didik aradılar. Araç sürücüleri ve yolcuların GBT sorgulamalarını da yapan ekipler, kurallara uymayan araçlara çeşitli maddelerden cezai işlem uyguladılar.

 

KAFELER ARANDI

Trafik uygulamasının yanı sıra şüpheli şahıslar üzerinde de çalışma yapan ekipler, Üniversite çevresindeki şahısların GBT sorgulamalarını da yaptılar.

 

Şehrin birçok noktasında olduğu gibi uygulama yapan ekipleri, ilçemize çeşitli illerden gelen üniversite öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla da uygulamalarını sürdürmeye devam edecekleri öğrenildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29