YURTLARDAKİ SORUNLAR TARTIŞILDI

YURTLARDAKİ SORUNLAR TARTIŞILDI

İnegöl de bulunan Özel Öğrenci Yurtlarında ki iş ve işlemlerin daha verimli yürütülmesi amacıyla geçtiğimiz Perşembe günü, Özel Çınar Erkek Öğrenci Yurdunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Özel Öğretim Kurumlarından sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İnegöl de bulunan yurt müdürleri katıldı.

 Toplantıda personelin atama ve ayrılma işlemleri, günlü yazılar, denetim işlemleri, personelin izin işlemleri, yerleşim değişikliği işlemleri, yurt ücretlerinin bildirilmesi, reklam ve ilanlar, yazışma kuralları, brifing dosyaları, tutulması zorunlu defterler gibi konular üzerinde duruldu.

Kurumnet programının sürekli açık tutularak, gerekli yazışmaların buradan yapılması gerektiğini hatırlatarak konuşmasına başlayan Şube Müdürü Tahsin Çetinkaya, kurumnet programını açık tutmayan kurumlar ile irtibata geçilemediğini, bununda aksaklıklara neden olduğunu söyledi. Aynı durumun günlü yazılar içinde söz konusu olduğunu belirtti. Diğer gündem maddelerinin de görüşüldüğü toplantı,  Şube Müdürü Tahsin Çetinkaya’nın, kendilerine ev sahipliği yapan Özel Çınar Erkek Öğrenci Yurdu İdarecilerine teşekkür etmesiyle son buldu..

 



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00