www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

YUSUF ŞEN'E VEFA

YUSUF ŞEN

Saloni mobilya sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Tüfekçikonak Mahallesi’nde inşa edilecek kültür sanat merkezine merhum Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen’in ismi verilecek.

İnegöl Mobilya sektörünün öncü firmalarından Saloni Mobilya Tüfekçikonak Mahallesi’nde Merhum Siyasetçi Yusuf Şen’in ismini taşıyan bir kültür sanat merkezi yapacak.

2 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 250 m2’lik kültür sanat merkezi içerisinde çeşitli sanatsal faaliyetler yürütülecek.

Çalışmaya ilişkin bilgi veren Saloni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özbek, “Saloni sanat çatısı altında hayata geçireceğimiz kültür sanat merkezinde Kafkas dansları folklor ekibi oluşturulacak. Aynı zamanda resim, müzik ve heykel hat sanatları gibi dallarda l faaliyetler olacak. Bu merkezin dış alanı Tüfekçikonak halkının nişan, düğün, toplantı, konferans ve çeşitli sosyal faaliyetlerini icra edilebileceği bir mekan olacak. Kültür sanat merkezimiz köyümüzde doğmuş ve yetişmiş değerli siyasetçimiz merhum Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf Şen’in ismini taşıyacak ve yaşatacak. Bu tür sosyal ve sanatsal çalışmalarımıza Saloni firması olarak katkı koymaya ilerleyen zamanlarda da devam edeceğiz.”dedi.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19