YUVADA KALDILAR

YUVADA KALDILAR

Kurtuluşspor, iç transfer çalışmaları kapsamında anlaşmaya vardığı 3 oyuncusuna imzayı attırdı.

 

Bursa Süper Amatör Lig´de bu sezon şampiyonluk yarışına katılmaya hazırlanan Kurtuluşspor´da, üç oyuncu daha imza attı. Transfer sezonu başlamasından itibaren transfer görüşmelerine ara vermeden devam eden Kurtuluşspor, son olarak geçtiğimiz sezon kadroda yer alan stoper Fatih Şimşek, orta saha oyuncusu Gökhan Bağdemir ve Tunahan Ay ile yeniden anlaşmaya vardı. Sözleşmeye yenileyen oyuncular, Kulüp Başkanı Talha Öziş ve Başkan yardımcısı İbrahim Demirtaş´ın katıldığı törenle imzaları attı.

?TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ?

Kulüp Başkanı Talha Öziş, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada Kurtuluşspor´un genç ve iddialı isimlerle güçlü bir ekip oluşturduğunu belirterek, ?Taraftarlarımızı mutlu edecek bir Kurtuluşspor yolda. Hüseyin Yoğurtçu Hocamıza güveniyoruz. Hocamızın belirlediği liste doğrultusunda görüştüğümüz isimlerle anlaşma sağlayıp transferleri tamamlamaya çalışıyoruz. Kurtuluşsspor hedefleri doğrultusunda planlarımızı yapıyoruz. Taraftarlarımızdan ve tüm hemşerilerimizden tek beklentimiz tribünleri doldurmaları ve destek vermeleridir? dedi.

2-3 TAKVİYE DAHA YAPILACAK

Şimdiye dek iç ve dış transferde 12 isimle anlaştıklarını ve transfer sürecini tamamlamaya çalıştıklarını söyleyen Başkan yardımcısı İbrahim Demirtaş ise ?Anlaşma sağlanan oyuncuları uzun süredir takip ediyoruz. Kurtuluşspor´umuz tecrübeli ve genç arkadaşlarımızın en iyi şekilde kaynaşmasına sahne olacak. Son derece tecrübeli isimlerin yanında umut vaat eden, yetenekli genç arkadaşlarımızla da yola çıkma yönünde karar aldık. Dış transferde de bildiğimiz, takip ettiğimiz isimlerle anlaştık. Kalan günlerde 2-3 isimle daha görüşerek transferi tamamlayacağız? dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07