YUVAYA DÖNÜŞLER BAŞLAMIŞTIR

YUVAYA DÖNÜŞLER BAŞLAMIŞTIR

Cuma ve Mesudiye Mahallelerinde vatandaşlara hitap eden SP İlçe Başkanı Bahri Urgun, “Milli Görüş yeniden eski ruhunu yakalamıştır. Artık yuvaya ve aslına dönüş başlamıştır. Biz bu süreçte kimseyi incitmeden, kimseyi yadırgamadan çalışıyoruz. Gerek

Saadet Partisi İlçe halkıyla buluşmalarına devam ediyor. Teşkilatlanma Başkanlığının organize ettiği üye buluşma programları mahallelerin merkez kahvehanelerinde icra ediliyor. Geçtiğimiz akşam da Saadet Partisi heyeti Cuma ve Mesudiye Mahallesi üyeleri ve mahalle sakinleriyle kahve toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından çok sayıda mahalle sakini partiye üye yapıldı.

"Aslına dönüş başlamıştır"             

Saadet Partisi İlçe Başkanı Bahri Urgun yaptığı açıklamada, üye olan kişilerin rozet takma ve katılım törenlerini İlçe Divan toplantılarında gerçekleştireceklerini belirterek, “Allah’a şükür, Milli Görüş yeniden eski ruhunu yakalamıştır. Artık yuvaya ve aslına dönüş başlamıştır. Biz bu süreçte kimseyi incitmeden, kimseyi yadırgamadan çalışıyoruz. Gerek İnegöl’de gerekse tüm yurt çapında çalışmalarımızı son hızla devam etmektedir.” dedi.

"Medya ile halkımız narkozlandı"

İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Özdemir ise Saadet Partisinin sadece seçim dönemi çalışan bir parti olmadığını belirterek, “Halka Hizmet, Hakka hizmettir düsturuyla hareket eden teşkilatlarımız sırf Allah rızası için koşturmakta, ülkemizin refaha kavuşması amacıyla çalışmalarını yürütmektedirler. Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu durum tozpembe tablolar şeklinde sizlere sunulmaktadır. Televizyon ve İnterneti takip edenler her haber bülteninde tozpembe tablolarla oyalanmakta, ancak asıl tehdit olan maddi ve manevi tahribatlar gözden kaçırılmaktadır. Medya ile bizleri o kadar uyuşturmuşlar ki, hemen her gün onlarca defa izlediğimiz cinayet, tecavüz, şiddet haberleri karşısında artık tepkisiz kalıyoruz. Bu gibi olaylar sıradanlaşmış durumdadır.” dedi.

"Kredi ve faize bulaşmamış aile kalmadı"

İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Bayraktar yaptığı konuşmada maddi olarak vatandaşımızın çektiği sıkıntılara değinerek “Şu anda kredi kartına bulaşmamış faize girmemiş aile kalmamıştır. Dış politikada neler olduğunu görmek için basit bir dünya haritası üzerinde karışıklık çıkarılan yerleri işaretlememiz yeterlidir. Göreceksiniz ki bir halka gibi ülkemizin etrafı karıştırılmıştır. Nihai hedefin Türkiye olduğu artık açıkça ortadadır. İlla ki topraklarımızın içerisine füze düşmesi gerekmez. Görüldüğü üzere gerek ekonomik, gerek manevi gerekse dış politika yönünden hükümetin icraatları ortadadır. Bizlere bunları söylerken felaket tellallığı yapıyorsunuz diyenler şimdi ülkenin düşmüş olduğu durumu görmemezlikten geliyorlar.” dedi.



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00