Yüzücüler Göz Doldurdu

Yüzücüler Göz Doldurdu

Bursa Nilüfer Konak Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Atatürk’ü anma yarışlarında 5 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük alan Ortakçı Spor Kulübü’nün yıldız kulaçları, başarılarıyla göz doldurdu.

10-11 Kasım Atatürk’ü anma yarışlarında ‘Yüzme Festivali’ bu yıl Nilüfer Konak Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. Festivalde boy gösteren Ortakçı Spor Kulübü, aldığı dereceler ve başarılarla yüzme sporunun İnegöl’de ne kadar başarıyla yapıldığını kanıtlamış oldu.

 

Bursa’dan 8 elit spor kulübünün ve İstanbul’dan Galatasaray Spor Kulübün çağrıldığı organizasyona toplamda 519 sporcu katıldı. Ortakçı Spor Kulübü yarışlarda; 5 birincilik, 4 ikincilik, 2 üçüncülük alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ortakçı Spor Kulübünün yıldız kulaçları dereceleri ile büyük takdir kazanırken, Kulüp Başkanı Umut Ortakçı, bütün sporcuları göstermiş olduğu başarıdan dolayı tek tek tebrik etti.

 

ÖZGÜVENLERİ SAĞLAM BİREYLER YETİŞTİRMEYE KARARLIYIZ

Bu yıl kulüp olarak ikinci kez festival yarışlarına katıldıklarını belirten Umut Ortakçı, “Müsabakalarda sporcularımızın aldığı başarılar bizim yüzme sporuna yatırımımızın ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.  Sporcularımızın yüzdüğü dereceler, büyük ağabeylerinin ve ablarının yüzdüğü derecelerden daha iyi. Yıldız kategorisinde olan öğrencilerimizin şimdiki başarıları, ileriki yıllarda göstereceği performansın da bir kanıtı oldu. Biz sporcularımızın bedensel gelişimine, sosyalleşmelerine özellikle de özgüvenleri sağlam bireyler yetiştirmekte kararlıyız” dedi.

 

4. DÖNEM KIŞ OKULU AÇILIYOR

Bu yıl yoğun talep üzerine 1 Aralık’ta 4. Dönem kış okulunu da açılacağını, açılacak olan Kış Yüzme Okulunda başarılı olan minik sporcuları alt yapıya seçerek oluşturacakları ekiple Türkiye’de saygınlığı olan bir kulüp olmak istediklerini de belirten Baş Antrenör Emrah Gürel ise, Kış Yüzme Okullarına tüm çocukların katılımını beklediğini dile getirdi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32