ZABITA TEŞKİLATINDAN TEŞEKKÜR

ZABITA TEŞKİLATINDAN TEŞEKKÜR

Zabıta Teşkilatının 191. Yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleyen İnegöl Belediyesi Zabıta Teşkilatı, kendilerini kutlayan İnegöllülere teşekkür mahiyetinde bir basın açıklaması yayımladı.

Açıklamada Zabıta Teşkilatı adına konuşan Zabıta Müdürü Osman Kalkan şöyle konuştu: ?Bu yıl 191.´sini kutladığımız Zabıta Haftası etkinliklerimiz 15 Eylül Cuma günü itibariyle sona ermiştir. Etkinliklerimiz kapsamında Zabıta personelimizle birlikte ilçe protokolümüze ziyaretler yaptık. Düzenlediğimiz araç kortejiyle tüm ilçe halkımızı ve esnafımızı selamladık. Huzurevimize giderek büyüklerimizle hasbihal ettik, onların duasını aldık. Ayrıca bu etkinlikler kapsamında merhum zabıta personellerimizi kabirlerini ziyaret ettik. Merhum Zabıta Amirimiz Lütfü Dalga´nın ailesini ziyaret ederek akabinde merhum için okutulan mevlide katıldık.?

?Bir hafta boyunca süren çoşkulu kutlamaların Zabıta Teşkilatı olarak dinamizmimizi, motivasyonumuzu ve heyecanımızı tazeleyerek daha üst seviyelere çıkardığını belirtmek isterim. Böylece teşkilatımız stres derecesi yüksek olan görev yoğunluğundan bir nebze olsun uzaklaşarak moral ve motivasyonunu yenilemiştir.?

?Zabıta Haftası içerisinde Teşkilatımızın kuruluş gününü kutlayan Başta Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere Kaymakamımız Sayın Ali Akça´ya, Başkan Yardımcımız Alper Taban´a, İnegöl Belediyesi yönetici ve personeline, esnaf oda başkanlarımıza, ziyaretimize gelen, çiçek gönderen, tebriklerini ileten tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi arzederek kamuoyuna saygıyla sunarım.?

 Haber Fotoğraf Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07