ZAFER İNANANLARIN OLSUN

ZAFER İNANANLARIN OLSUN

Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır anlayışıyla ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın ahiretini kurtarabiliriz.

 

Yaklaşık 1 aydır devam eden propaganda süreci bugün sona eriyor. Söz artık milletin. 55 milyon seçmen yarın sandığa gidecek.

Ülkemizin, çocuklarımızın ve İslam aleminin geleceği vereceğimiz oyların rengine göre şekillenecek. İslam ülkelerinin topraklarında ve yer altı kaynaklarında gözü olan batılı ülkeler vehedefinde Büyük Ortadoğu Projesi olan Siyonist İsrail, Pazar gecesi sandıktan çıkacak seçim sonucunu merakla bekliyor.

7 Haziran seçimleri sonrası ülkemizde yeniden hortlayan terör olaylarınınyerini barış ve kardeşliğe bırakması, yaşanan geçim sıkıntılarının son bulması, işçisinden memuruna, emeklisinden duluna 78 milyon vatan evladının huzur ve güvenliğinin tesisi sandıktan çıkacak sonuca bağlı.

Özgürce yaşamak için, güçlü ve lider Türkiye için, başta Müslümanlar olmak üzere, tüm insanlığın kurtuluşu için kullanacağımız oyu,Seyit Onbaşının Çanakkale´de ya Allah deyip kaldırdığı ve namlunun ucuna sürdüğü 330 kiloluluk mermi gibi düşünüp, tam isabet hedefe göndermeliyiz.

Rabbim 1 Kasım´ı Kurtuluşumuza vesile kılsın ve Zafer İnananların olsun?



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00