ZAMANLA ÇOK DAHA İYİ OLACAK

ZAMANLA ÇOK DAHA İYİ OLACAK

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Tarsus İdman Yurdu karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergilemelerine rağmen galibiyete ulaşamadıklarını ifade etti.

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, 0-0 berabere kalınan Tarsus İdman Yurdu müsabakasına ilişkin maçsonu açıklamalarında bulundu.

"ÜSTÜN OLAN BİZDİK"

Oyunsal olarak bakıldığında 90 dakika boyunca üstün olduklarını belirten TaşkınGüngör, ?Sezon başları 2. yarı başlarında bu tür sıkıntılar olur. Oyuna baktığınız zaman 10 kişilik kaldığımız durumda bile oyunda üstün olan taraf bizdik. Oyunu isteyen taraf bizdik. Bir gol atsaydık çok farklı olurdu. İlk maçlarda puan almak bazen önemli hale geliyor. 10 kişi kaldıktan sonra bazen 1 puana razı oluyorsun. İstek arzu oyunu rakip sahaya yıkmalarımız kötü değildi ama zamanla çok daha iyi olacak. Biraz daha istekli biraz daha dinamik bir kadro olmaya çalışıyoruz skor önemli bu skoru üretecek bireysel becerili oyuncu grubumuzu arttırmak zorundayız. Genel anlamda baktığınız zaman biraz sabırlı olursak yeni gelen arkadaşlarla beraber biraz daha dinamik biraz daha keyifli takım olacağımızı düşünüyorum. İnşallah bunu Manisa maçında telafi ederiz. Tabi 2 tane kupa maçının fiziksel etkisi biraz gözüktü gibi. Biraz daha presli, biraz daha rakip kaleye koşmakta eksik gözüktük. Zamanla bu takımın oturacağını düşünüyorum. Raif´e gösterilen kırmızı kart ağır bir karardı. Bunu hakeme de söyledim. Orada bir itişme var bunu görecek hakem normalde 4. hakem olması lazım yan hakemin göreceği bir pozisyon değil ama öyle değerlendirdi. Kırmızı kartlık bir pozisyon olduğunu düşünmüyorum ama hakem veriyorsa sporcu suçlu. Hakemin kararını doğru ya da yanlış diye yorumlamanın bir manası yok hakemin kararını gözlemcisi yorumlar bizim yorumlayacağımız sporcumuzun orada kırmızı kart görmemesidir.Görüyorsa sıkıntı var demektir. Hakem yanlış karar verir, hakemin yanlış karar verme şansını vermeyeceksin? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10005,32%0,90
  • DOLAR

    32,39% -0,15
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,21% -0,13
  • Ç. ALTIN

    3959,73% -0,51