ZANLILAR ADLİYEYE ÇIKARILDI

ZANLILAR ADLİYEYE ÇIKARILDI

İnegöl Bozüyük yolu üzerinde bir otelde meydana gelen silahlı saldırı olayına karışan 4 kişiden 1’i serbest bırakıldı. 3 kişi ise dün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Olayla ilgili 1 kişinin de arandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Pazartesi gecesi saat 05.30 sıralarında İnegöl-Bozüyük yolu üzerinde faaliyet gösteren otelde meydana gelmişti. Otelin önüne gelen 4 kişi ile otel çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, otel önüne gelenlerden birisi yanında taşıdığı tabancayı çıkartarak havaya ateş etmeye başladı. Şahıs, daha sonra tabancanın kabzası ile otelde garson olarak çalışan 33 yaşındaki Hasan Arın`ın kafasına defalarca vurdu. Kavganın ardından şahıslar geldikleri özel otomobille otel önünden uzaklaşırken, kafasında kırıklar oluşan garson Hasan Arın, İnegöl Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan garsonun kafasına çok sayıda dikiş atıldı.

 

3 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 1 KİŞİ ARANIYOR

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olaya karıştıkları belirlenen M.U.(33), İ.K.(19), L.K.(29) ve F.C’yi yakaladı. Gözaltına alınan 4 şahıstan F.C’nin olay esnasında orada bulunmadığı tespit edilince serbest bırakıldı. M.U., İ.K. ve L.K. ise jandarmadaki ifadelerinin ardından silahlı tehdit, ruhsatsız silah bulundurmak, kasten yaralama ve silahla ateş etme suçlarından dün tutuklanma istemiyle adliyeye sevk edildi. Zanlılar adliyeye geniş güvenlik önlemleri altında getirildi. A.U. isimli bir kişinin de arandığı öğrenildi.

 

2 SİLAH 1 POMPALI TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, olayla ilgili detaylar da çıkmaya başladı. Silahla havaya ateş ettikleri ve bir kişiyi kafasına silah kabzası ile vurarak yaraladıkları iddia edilen şahısların, olayın meydana geldiği gece söz konusu otele giderek, biriyle görüşmek istedikleri ve bu sırada çıkan tartışma sonucu resepsiyonda görevli şahsı yaralayıp, silah ve pompalı tüfekle etrafa ateş ettikleri öğrenildi. Jandarma ekipleri, adliyeye sevk edilen şahıslarla birlikte, 1 adet bulundurma ruhsatlı silah, 1 adet ruhsatsız silah ve 1 adette pompalı tüfek ele geçirdi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22