ZEHİR TACİRİNE ŞOK BASKIN

ZEHİR TACİRİNE ŞOK BASKIN

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından bir süredir takipte olan uyuşturucu satıcısı kadın, ekiplerin başarılı operasyonu sonucu evinde kıskıvrak yakalandı.

 

 

İnegöl’de uyuşturucu satma suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan İlknur K. isimli kadın, Emniyet ekipleri tarafından yapılan şok baskınla gözaltına alındı. Bir süredir teknik takipte olan Emniyet ekipleri, uyuşturucu satma suçundan hakkında tutuklama kararı çıkan İlknur K.’nın yerini tespit ettikten sonra harekete geçtiler.

 

KAPIDAN OLMAYINCA ÇATIDAN GİRDİLER

Çok sayıda polisin destek verdiği operasyonda İlknur K.’nın Sinanbey Mahallesi Refah Sokak üzerindeki evi ekipler tarafından çembere alındı. Polislerin yoğun çabaları sonucu ikametin kapısı bir türlü açılmaması üzerine çatıya çıkan polisler, ikamete bahçe kapısından girdiler. Mahkeme tarafından hakkında tutuklama kararı çıkarılan İlknur K., yapılan başarılı baskında kıskıvrak yakalandı.

 

EMNİYET EKİPLERİNİ TAŞLADILAR

Yapılan operasyon esnasında sokak sakinleri, emniyet ekiplerine tepki gösterdiler. Aranan şahsın yakalanmasının ardından polisler ve araçlar, kimliği belirsiz şahıslar tarafında taşlı saldırıya uğradı. 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24