ZEMİNDEN DOLAYI OYNAYAMADIK

ZEMİNDEN DOLAYI OYNAYAMADIK

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, 3-2 kaybettikleri Tokatspor maçı sonrası yaptığı açıklamada zemine yenik düştüklerini söyledi. Bulut, “. Zeminden dolayı arzu ettiğimiz futbolu oynayamadık” dedi.

Tokat deplasmanından 3-2 mağlup dönen İnegölspor, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

 

SADECE MÜCADELE VARDI

Bordo Beyazlı Kulübün Teknik Direktörü Mehmet Bulut, maç sonrası yaptığı açıklamada hava ve saha şartlarının futbol oynamaya müsait olmadığını savundu. “Sahada sadece mücadele vardı” diyen tecrübeli teknik adam, “Golü atanın kazanacağı maçtı. Biz maçta çok basit savunma ve bireysel hatalar yaptık. Neticede kaybettik. Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik mücadeleyi kazanabilirdik. Zeminden dolayı arzu ettiğimiz futbolu oynayamadık. Rakip içinde bu geçerli ama rakip bizden daha çok istedi. Sonuçta hak ettiği bir galibiyet aldı. Galibiyetten dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

BİZ EGÖRE PENALTIYDI

Hakemin ortada bir maç yönettiğini de belirten Mehmet Bulut, “Bize göre pozisyon penaltıydı, ama hakem öyle görmüştür. Hakemin bu takdir hakkıdır. Buna saygı duyulması gerekiyor. Hatayı başka yerde aramamamız gerekir, bizim işimize bakmamız gerekiyor. Perşembe günü kupa maçımız var. Bizim açıkçası önceliğimiz lig, ama kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Kupada iki önemli virajı geçtik. Perşembe günü Bursaspor ile oynayacağımız kupa maçında tek düşüncemizi iyi futbolla turu geçmek olacak”dedi.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00