www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ZİNCİRSİZ ARAÇLARA İZİN YOK

ZİNCİRSİZ ARAÇLARA İZİN YOK

Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Domaniç-İnegöl yolunun kar yağışı nedeni ile olumsuz etkilendiğini bu nedenle İnegöl Kaymakamlığı ile irtibata geçerek, İnegöl´den gelen zincirsiz araçların geçişine izin vermeyeceklerini ifade etti.

 

Domaniç-İnegöl Karayolu´nda zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Kütahya´nın Domaniç ilçesinde yoğun görülen kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

 

KAR LASTİĞİ ETKİSİZ KALIYOR

Domaniç yolunda olası kazaları engellemek ve trafiğin normal seyrinde devam etmesi için çalışmalar gerçekleştirilmesine rağmen kazaların önüne geçilemiyor. Kar lastiğinin de etkisiz kaldığı yol güzergâhında, zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor.

 

ZİNCİRSİZ ARAÇLARA GEÇİT YOK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, ?Domaniç Kocayayla bölgesi 1500 rakımlık geçitte yoğun tipi ve sis var. Yolun aşağı kısmında da keskin virajlar var. Bu yolda ekiplerimizin tuzlama çalışması olmasına rağmen araçlar kayıp şarampole devriliyor. Domaniç´ten İnegöl tarafına kesinlikle zincirsiz araçları göndermiyoruz. Aynı şekilde İnegöl Kaymakamlığı ile de irtibata geçip Domaniç istikametine doğru zincirsiz araçların yola çıkmaması için görüşeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19