ZİRAAT ODASI İFTAR GELENEĞİNİ BOZMADI

ZİRAAT ODASI İFTAR GELENEĞİNİ BOZMADI

İnegöl Ziraat Odası Başkanlığı, Ramazan ayı nedeni ile muhtarlara, delegelere, çiftçilere ve şehir protokolüne yönelik iftar programı düzenledi.

Ziraat Odası Başkanlığı, Ramazan ayı nedeni ile iftar programı düzenledi. Düzenlenen programa muhtarların, delegelerin ve çiftçilerin yoğun ilgisi oldu.

 

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ İLELEBET DEVAM ETİSN

İftar programı sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, “İnegöl’ümüzde Ramazan’ı dolu dolu yaşamaktayız ve bu İnegöl’ümüzdeki birlik beraberliğimizi bu Ramazan ayının feyzi ve bereketi ile de taçlandırmaktayız. Bundan dolayı bu akşam da Ziraat Odamızın düzenlemiş olduğu iftara katıldık. Misafirlerle ilgili katılımcılardan dolayı Ziraat Odamız Başkanına ve yönetimine, bizleri bu aziz, mübarek günde bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel birlik beraberliğimiz ilelebet böyle devam eder, Rabbim hayırlısıyla bayramı da bu güzel coşkuyla, birlik beraberlikle kutlamamızı nasip eder. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Bu arada Ziraat Odası Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

GELENEĞİ SÜRDÜRECEĞİZ

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise, “Mübarek Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yılda muhtarlığımızı, delegemizi, çiftçilerimizi, şehrimizin protokolünü davet ettik. Ramazan iftarı verdik. Ramazan’ın en büyük faydalarından birisi de biliyorsunuz, insanların kaynaşmasını sağlamak, birbirine ısınmasını sağlamak. O sebepten bugün yine burada bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Böyle güzel bir günü idrak etmiş bulunuyoruz. İnşallah Rabbim seneye de bizleri aynı şekilde hiç birimiz eksilmeden önce 3 aylara sonrasında da Ramazan-ı Mübarek’e varmak nasip eder. Sağ olun, var olun” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07