ZİRVE HESAPLARI

ZİRVE HESAPLARI

Zirveye gözünü diken İnegölspor’un Teknik Drektörü Mehmet Bulut, 7 günlük maratonun son düzlüğünde Dardanelspor’u da mağlup ederek, liderliğe yerleşmenin hesaplarını yapıyor.

Çarşamba günü evinde oynadığı Tarsus maçında aldığı 3 puanla ligde 2. sıraya yükselen İnegölspor, gözünü zirveye dikti. Lider Yeni Malatya’nın 1 puan gerisinde 2. Sırada bulunan Bordo Beyazlılar, Dardanel engelini de kayıpsız geçerek Yeni Malatya’nın puan kaybetmesini bekleyecek.

 

KRİTİK HAFTA

7 günde oynayacağı 3 maç için en az 7 puan hedefi koyan Teknik Direktör Mehmet Bulut, ilk iki maçta aldığı 6 puanla hedefine büyük ölçüde yaklaştı. 7 günlük maratonun son maçında Pazar günü İnegöl’de Dardanelspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz, hedefi büyüttü ve galibiyete kilitlendi. Dardanelspor karşısında alınacak galibiyet ve lider Yeni Malatya’nın Pendik deplasmanında kaybedeceği 1 puan, İnegölspor’u zirveye taşıyacak.

 

DARDANEL HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Dardanel maçının önemini öğrencilerine de anlatan tecrübeli çalıştırıcı, Çanakkale zaferi için çalışmalara da vakit kaybetmeden başladı. Çarşamba günü Tarsus İdman Yurdu sınavını başarıyla geçen Bordo Beyazlılar, dün Dardanelspor maçı hazırlıklarının startını verdi. Yenileme çalışmasıyla başlayan hazırlıklarda teknik heyet ve futbolcuların neşesi de gözlerden kaçmadı. Üst üste alınan 3 galibiyet Bordo Beyazlıları ikinciliğe taşırken, İnegölspor’un 30. yılında şampiyonluk ümidi de arttı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07