"ZİRVE YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ"

Hafta sonu oynanan Lüleburgazspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, zorlu bir maçı daha kazanmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ve zirve yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Dinçbudak ayrıca, takımla ilişiği kesilen Mehme

Lüleburgazspor maçı sonrasında futbolcularla galibiyet sevincini paylaşan Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak maçla ilgili yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi. “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. rakip iyi futbolculardan kurulu bir kadroya sahip. Hafta içi futbolculara rakibin gücünü anlatmamıza rağmen, girilen gol pozisyonlardan sonuç gelmeyince ister istemez takım üstünde baskı oluştu. Ancak zor bir takıma karşı hanemize 3 puan yazdırmayı başardık. Oyunun bazı bölümlerinde tamamen üstünlük bizdeydi. Tempoyu dahada arttırabilirdik. Ama maçın hakemi bunun önüne geçti. Zirve yolunda belirlediğimiz hedef doğrultusunda kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık” dedi.

Dinçbudak Basına Sitem Etti

Dinçbudak basında Mehmet Çaylak ile ilgili çıkan haberlere de sitem ederek, “Mehmet bizim için önemli bir futbolcuydu Tepecik maçı sonrası kendi kararı doğrultusunda takımdan ayrıldı. O gitmeseydi, ben kendisini zaten gönderecektim. Biz 26–27 kişilik kadromuzla iyi bir ekibiz. Bu konu çoktan kapanmıştır. Devre arasına 4 maç kaldı. Bizim hedefimiz kalan 4 maçtan istediğimiz sonuçları çıkartıp, transfer döneminde neler yapabileceğimizi o zaman tartışmak istiyoruz. Şu an tek hedef zirveden kopmadan ilk yarıyı tamamlamak” ifadelerini kullandı.

Bingöl Engelini De Kayıpsız Geçmek İstiyoruz

 Kulüp Başkanı Yusuf Şen ise iç sahada şanssız maçlar oynadıklarını belirterek, “İlk yarı istediğimiz futbolu ortaya koyduk. 2.yarı açıkça fazla iyi değildik, beklediğimiz golün gecikmesi bizim stres yaşamamıza neden olsa da sahadan galibiyetle ayrılmamız güzel. Belirlediğimiz 5 maçta 15 puan hedefi doğrultusunda çalışıyoruz. Amacımız kayıpsız devreye girmek. Sırada Bingöl deplasmanı var. Rakip son haftalarda aldığı sürpriz sonuçlarla dikkatleri üstüne çekiyor. Fakat bizim hedeflerimiz farklı kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07