www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Zor bir maça çıkacağız

Zor bir maça çıkacağız

Cumartesi günü Kurtuluş Sahası´nda oynayacakları Kemerçeşme Kanaryaspor karşılaşmasının zorlu olacağını belirten Kurtuluşspor Genel Kaptanı Tarık Uysal, bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Cumartesi günü İnegöl Kurtuluş Sahası´nda saat 13.00´te oynanacak olan önemli karşılaşma için hazır olduklarını belirten Tarık Uysal,?Üst üste aldığımız iyi sonuçlardan sonra, geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda aldığımız galibiyet moral seviyemizi yükseltti. Gurubumuzun zirveye oynayan ve grubun iddialı ekipleri arasında yer alan Kemerçeşme Kanaryaspor´u İnegöl´de konuk edeceğiz.İki takım içinde kolay bir maç olmayacaktır. Zorlu bir ekiple karşı karşıya geleceğiz. Biz bu maçın ne kadar zor olacağını biliyoruz ve hafta içinde hazırlıklarımızı ona göre yaptık? dedi.

 

HEDEF TABİ Kİ GALİBİYET

Karşılaşmaya hazır olduğunu belirten Tarık Uysal, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Uysal, ?Kendi seyircimiz önünde karşılaşacağız. Bu karşılaşmada tabi ki hedefimiz galibiyet ama bu hiç kolay olmayacak bunun da farkındayız. Bu zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılırsak, zirve yarışında bir adım daha avantajlı konuma geçeriz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29