ZOR ÇARŞAMBA

ZOR ÇARŞAMBA

İnegölspor, ligin 6. Haftasında bugün saat 15.00’da Tarsus İdman Yurdu’nu konuk ediyor.

 

Spor Totot 2. Lig Beyaz Grup’ta 6. Hafta müsabakaları bugün oynanacak. Hafta içi mesaisinde İnegölspor taraftarı önünde Tarsus İdman Yurdu’nu devirip 3 puanı hanesine yazdırmanın planlarını yapıyor.

 

Yoğun maç trafiğinde evinde hafta içi mesaisine çıkacak olan İnegölspor, hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Dün yaptığı ter idmanıyla çalışmaları sonlandıran Bordo Beyazlılar, üst üste 3. Galibiyetini almak istiyor. Teknik Direktör Mehmet Bulut ve ekibi yoğun maç programında oyuncuları hazır tutmak için mücadele verirken, sahaya oyun ve skor anlamında ümit veren Gaziosmanpaşa maçının 11’i ile çıkılması bekleniyor.

 

Öte yandan, zorlu 90 dakikada İstanbul bölgesinden Serdar Akkoçoğlu düdük çalacak. Akkoçoğlu’nun yardımcılıklarını ise Mehmet Vargün ve Aykut Onar yapacak.

 

YUKARILARA TUTUNMA ADINA ÖNEMLİ

Hazırlıkları tamamlayan İnegölspor’da Yardımcı Antrenörü Ferit Altıparmak, dün Tarsus maçına ilişkin bir açıklama yaptı. Gaziosmanpaşa maçında hem güzel oyun, hem iyi bir skorla maçı kazandıklarını anlatan Altıparmak, “İstikrarı devam ettirme adına bizim için çok önemli bir maçtı. Bunu arkadaşlarımız başardı. 4 haftalık sürekliliği bugün oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu maçı ile pekiştireceğiz. Hafta sonu da Çanakkale Dardanel maçı var. Bugünkü maç bizim için devamlılık adına ve yukarılara tutunmak adına çok önemli” dedi.

 

Çağdaş Topal’ın kırmızı kart cezalısı olduğunu hatırlatan Ferit Altıparmak, Gökhan Güleç’in de Gaziosmanpaşa maçında dizinde sorun oluştuğunu ve muhtemelen Tarsus maçında forma giyemeyeceğini söyledi. Maçın önemini ve ciddiyetini bildiklerini de kaydeden Altıparmak, “Gerekli mücadeleyi yapacağımıza ve 3 puanla ayrılacağımıza eminiz. Arkadaşlarımızın konsantrasyonu ve motivasyonu çok iyi. Herhangi bir sıkıntımız yok. İnşallah bugünkü maçı alıp yolumuza emin adımlarla devam ederiz” diye konuştu.

 

TARAFTARIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Ferit Altıparmak, taraftarların iyi günde ve kötü günde her zaman yanlarında olduklarını da ifade ederek şöyle konuştu: “Onlara çok teşekkür ediyorum. Taraftarımız, basınımız, teknik heyet, yönetim ve futbolcu kardeşlerimizde bu bütünlük olduğu zaman zaten ortaya güzellikler çıkıyor. Taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi sonsuz desteklerini bekliyoruz. Gaziosmanpaşa maçında da bizleri yalnız bırakmadılar. Onlara teşekkür ediyorum. İnşallah bugünkü ve hafta sonundaki maçta bizleri yalnız bırakmayacaklar. Onların desteğine her zamanki gibi ihtiyacımız var.”



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22