?ZORLU BİR GRUPTAYIZ?

?ZORLU BİR GRUPTAYIZ?

Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, çok zorlu bir gruba düştüklerini, buna rağmen BAL hedefi doğrultusunda çalışmaları sürdürerek hedefe ulaşmak istediklerini belirtti.

 

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Kurtuluşspor´un Başkanı Talha Öziş, B Grubu ve takımın gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GRUP; PLAY-OFF ÖNCESİ PLAY-OFF GİBİ

Yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini belirten Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, ?Bütçeler doğrultusunda iyi bir kadro kurmaya çalıştık. Son yapılan fikstür çekimi ile beraber düştüğümüz grup, Play-Off grubundan önceki Play-Off grubu gibi oldu. Grubumuzu önde bitiren takımların Bölgesel Amatör Lig doğrultusunda Play-Off grubunda da iddialı olacağına inanıyorum. Çok zorlu bir gruptayız ve inşallah çıkmayı başarırız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Sporcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. Taraftarlarımızın bizleri bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da yalnız bırakmayacağını biliyoruz. 2015-16 futbol sezonunun ülkemize ve spor camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22