www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ZORLU HAFTA

ZORLU HAFTA

2016-2017 sezonunda 3 kulvarda mücadele eden İnegöl Belediyespor, bu hafta birbirinden zorlu rakiplerini ağırlayacak.

 Voleybol Erkekler 2.liginde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor´un bay geçtiği haftada Voleybolda Türkiye´nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı ve Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Belediyespor Basketbol takımının zorlu müsabakaları öncesi Başkan Alinur Aktaş, İnegöl´de oynanacak iki karşılaşmaya sporseverleri davet etti.

İnegöl Belediyespor ilk sınavına 25 Kasım 2016 Cuma günü saat 19.00´da Basketbolda çıkacak. Turuncu Lacivertli temsilcimiz ligin 6. haftasında İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda ligin güçlü ekiplerinden Boluspor´u konuk edecek. 27 Kasım 2016 Pazar günü saat 15.30´da ise Voleybolda Efeler ligi mücadelesi oynanacak. Parkenin prensleri ligin 8.haftasında Fenerbahçe´yi konuk edecek.

BELEDİYESPOR 3 KULVARDA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

Birer gün aralıklarla oynanacak zorlu müsabakalar hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş; ?Belediyespor bu sezon 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi´nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca bu sezon Türkiye Basketbol 2. Liginde de Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. Uzun soluklu olan bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz? dedi.

BASKETBOLDA RAKİP BOLUSPOR

?Bu hafta ilk olarak Belediyespor Basketbol takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz? diyen Aktaş; ?Basketbol 2. liginde A grubunda mücadele eden takımımız her geçen hafta üstüne koyarak dolu dizgin yoluna devam ediyor. Bu sezon ilk defa 2.Ligde yer almamıza rağmen çok güzel sonuçlar aldığımızı düşünüyoruz. Ligde ilk iki hafta iyi oynamamıza rağmen aldığımız talihsiz yenilgiler sonrası son üç haftadan beri kazanıyoruz. En son maçımızı geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Melikgazi Belediyesi ile oynadık ve bu maçı çok rahat bir şekilde kazanmasını bildik. Ligde iyi işler başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta grubun iddialı takımlarından Boluspor´u ağırlayacağız. 25 Kasım 2016 Cuma günü saat 19.00´da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm basketbolseverleri bekliyoruz? şeklinde konuştu.

RAKİP FENERBAHÇE HEDEF GALİBİYET

Efeler Liginde mücadele eden voleybol takımının Pazar günü saat 15.30´da Fenerbahçe´yi konuk edeceğini ifade eden Aktaş, ?Sezonun 8. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile güçlü rakibimizi İnegöl´den eli boş göndermek istiyoruz. Ligde geçen hafta İstanbul deplasmanında iyi oynadığımız mücadelede Beşiktaş´ı yendik. Ligde istenilen düzeye gelmeye başladık. Seri galibiyetler alarak ligin zirvesinde yer almak istiyoruz. Bunu yapabilecek oyunculara sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bu güne kadar bizlere önemli başarılar kazandıran tüm oyuncularımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta rakibimiz olan Fenerbahçe ligin önemli takımlarından ve ligin zirvesinde kendine yer bulan bir takım. Onlarda geçen hafta ezeli rakipleri Galatasaray´ı yenerek moral buldular. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Fenerbahçe´ye geçit vermek istemiyoruz? diye konuştu.

Aktaş son olarak; ?İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanacak bu iki önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Basketbol ve voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunarken, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71