ZORLU RAKİPLER

ZORLU RAKİPLER

İnegölspor'un mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig'de grup kuraları dün çekildi. Kırmızı Grupta yer alan bordo beyazlıları, yeni sezonda birbirinden zorlu rakipler bekliyor.

2014 - 2015 futbol sezonu 2. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi, dün saat 12.00’da İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi`nde gerçekleştirildi. Kura çekimine; TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ile Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve Spor Toto 2. Lig`de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı. Kura çekimine İnegölspor’u temsilen ise Federasyon temsilcileri Ali Demirhan, Sinan Kılakay ve Ebubekir Yavuz katıldı.

 

Kura çekimi öncesi kulüplere başarılar dileyen Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF yönetimi olarak her zaman kulüplerin yanında olduklarını ve bu yakın temasın yeni sezonda da süreceğini vurguladı. Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise yeni sezonda uygulanacak genç futbolcu teşvik sistemi ve gelir dağılımında yapılacak iyileştirmeleri kulüp temsilcileriyle paylaştı.

 

Yapılan kura çekiminde, İnegölspor birbirinden zorlu rakiplerin bulunduğu Kırmızı grupta yer aldı.

 

İŞTE RAKİPLERİMİZ

Altay

Bandırmaspor

Bugsaşspor

Diyarbakır Büyükşehir Belediye

Düzyurtspor

Göztepe A.Ş.

Gümüşhane

Hatay

Kahramanmaraşspor A.Ş.

Kırklarelispor

Kızılcahamamspor A.Ş.

Kocaeli Birlikspor

MKE Ankaragücü

Nazilli Belediyespor

Pazarspor

Sarıyer

Tepecikspor A.Ş.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00