www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Zoru başardık

Zoru başardık

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ekibimiz İnegölspor deplasmanda karşılaştığı ligin güçlü ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor´u 3-2 yenmeyi başardı.

Ligde arzuladığı sonuçları alamayan bordo beyazlılar, dün İstanbul deplasmanında altın değerinde 3 puan aldı.

Ligin güçlü ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile İstanbul deplasmanında karşılaşan bordo beyazlılar rakibini 3-2 yenmeyi başardı.

15 Temmuz stadında saat 13:30´da başlayan müsabakaya taraftarlarının desteğiyle hızlı başlayan ekibimiz, aradığı golü 43 dakikada Yaşar Çetin ile buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı İnegölspor´un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı başlayan bordo beyazlılar, 50. Dakikada Osman Çetin ile durumu 2-0´a taşıdı. 2-0´dan sonra sahada dengeyi yakalayan ev sahibi Sancaktepe Belediyespor, kalemizde gol pozisyonları bulmaya başladı.  Ev sahibi ekip kurduğu baskının karşılığını 66´ıncı dakikada Timur Kosovalı´nın golü ile buldu. Durumu 1-2´ye getiren ev sahibi ekip, 90´da yine Timur ile bulduğu golle durumu eşitledi.

Ekibimiz, şok golün ardından rakip kaleye yüklendi. Maçın uzatma dakikalarında Osman Çetin yine sahneye çıktı ve bordo beyazlıların 3´üncü, kendisinin 2´inci golünü rakip ağlara bıraktı. Ve karşılaşma İnegölspor´un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte İnegölspor tribünlerinde ve sahada büyük sevinç yaşandı. 3 puanın sevinci soyunma odasında da devam etti. İnegölspor kafilesi ve futbolcular, galibiyeti büyük bir sevinçle kutladılar.

İnegölspor, ligin 15´inci haftasında aldığı bu galibiyetle,- puanını 17´ye yükseltirken, puan cetvelinde 11´inci sıraya yükseldi. Bordo beyazlılar önümüzdeki hafta kendi sahasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.

?e Teşkilatına giderek belediye meclis üyeliği için müracaatta bulundu.

 

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ 



  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22