www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


YENİ ARTİSTLER ARANIYOR!

YENİ ARTİSTLER ARANIYOR!


 

 

Yanlış duymadınız yeni artistler aranıyor.

 

İnegöl’ün yerel medyasında Nuri Alço, ya da Erol Taş karakterinde sahne alacak gazeteciler aranıyor.

 

Nereden çıktı bu şimdi demeyin. Uzun zamandır bir film oynanıyor İnegöl sahnesinde. Başrolde Alinur Aktaş, ben ve diğer meslektaşlarım var. Ama kötü rolleri oynayan nedense hep benim. Diğerlerinin hepsi ya Cüneyt Arkın (Kahraman), yada Hulisi Kentmen (babacan) rolünde.

 

Hâlbuki ben İnegöl’ün yerel medyasında Coşkun yürekli artistlerin olduğunu çok iyi biliyorum, ya da bir elinde gazoz, bir elinde hapla dolaşan Nuri Alço’ları.

 

Nereden geldim bu meseleye… Anlatayım

 

Farkındaysanız,  şahsım haricinde, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın aleyhinde bir tek olumsuz haber yapan, ya da eleştiride bulunan kimse yok, uzun zamandır.

 

Tabi belediye başkanını eleştiren tek gazeteci ben olunca da, bütün gözler beni arıyor. Nerede İnegöl Belediyesini ilgilendiren bir aksilik varsa, “kim yapar bu haberi Haber Yorum, kimi arayalım Şerif Gürbaş’ı” Şerif Gürbaş nasılsa medyanın Erol Taş’ı konumunda.

 

Hani sadece vatandaşlar arayıp şikâyet etse eyvallah diyeceğim, bakıyorum meslektaşlarımın içerisinden bile arayıp, “ya hacı şöyle bir haber var bomba, tam senlik, istersen patlat gitsin.”

 

Bu arkadaşların çoğu Başkan Aktaş ile kanka. Bir araya geldiklerinde, enseye tokat, atacak kadar samimiler neredeyse.

 

Bu arkadaşların gazetelerinde aylardır tek sütün olumsuz bir cümle yok, belediye, ya da başkan Aktaş ile ilgili. Sanırsınız İnegöl’de her şey yolunda, hiçbir sorun yok.

 

Onlar istiyorlar ki, Başkan Aktaş’ın gözünde hep Hulusi Kentmen gibi babacan olalım, ya da Cüneyt Arkın gibi Kahraman. Nasılsa Şerif Gürbaş Erol Taş’ı o biçim oynuyor.

 

Hani ellerinden gelse, yeşilçamın güzide sanatçısı! Coşkun rolünü bile teklif edecekler.

 

Yok arkadaş, eğer senaryoda tecavüz varsa, kusura bakmayın ama, sizde artık cebinizin bir köşesinde sakladığınız hapları çıkarın, söz gazozlar benden…