www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


PARİS SALDIRILARI


 

       Paris´te meydana gelen terör saldırıları maalesef yine İslâm dünyasına ve Müslümanlara maledilmeye çalışılıyor.Saldırıları planlayan güçler, elde etmek istedikleri sonuca ulaşmak için saldırı sonrasını iyi organize ederek, dünya kamuoyunun istedikleri gibi düşünmesini sağlayacak medya operasyonunu da profesyonelce yürütüyorlar.Kimse bu saldırıların kimin işine yaradığı ve kimlerin yaptırmış olabileceği üzerinde durmuyor.

 

Dünyada gelişen olayları okumak ve anlayabilmek için Siyonizm ve Siyonistleri çok iyi tanımak gerekiyor.Eski ABD Başkanlarından F.D.Roosevelt şöyle demiş:?Politikada hiçbir şey tesadüf değildir. Bir şey vuku buluyorsa, o hadisenin bu şekilde zuhur edeceğinin önceden planlandığına emin olabilirisiniz.?

 

Eski MİT Müsteşarı Rahmetli Mahir KAYNAK ise şöyle demişti:"Bir olay olduğunda, olayın failini bulmak istiyorsanız olayın sonucunun kime yaradığına bakın. Bu olay kimin işine yarar? Bunu bilirseniz bu işi kimin yaptığını da bilirsiniz."

 

11 Eylül ABD saldırılarını hatırlayın.O zaman EL-KAİDE´nin ikiz kuleleri vurduğu iddia edilmiş.Saldırıların ardından BUSH şu açıklamayı yapmıştı.?Bu bir HAÇLI SAVAŞI´dır.Herkes tarafını belirlesin. Ya bizdensiniz ya da düşmanımsınız? demişti.Paris saldırılarının ardından  PapaFrancesco aynı şeyleri söyledi.?Parçalı 3.Dünya Savaşı.Paris parçalı 3.dünya savaşının bir parçası?

 

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ise;?Bu saldırılar SAVAŞ NEDENİ´dir.? Dedi.Eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ise: ? Fransa topyekûn savaş ilan etmelidir.? Dedi.

 

 Özellikle G-20 zirvesi öncesinde meydana gelen bu saldırılar, G-20 toplantısında yeni bir HAÇLI KOALİSYONUN doğmasına neden olacaktır. Yapılan açıklamalar bunu göstermektedir.Saldırılardan hemen sonra Farnsa´da mültecilerinin kaldığı kampın ateşe verilmesi bunu teyit etmektedir.

 

Siyonizmin Hakimiyetinde Yeni Bir Dünya Devleti kurmak isteyen Siyonist güçler, ?Sözde Vaadedilmiş topraklarda Büyük İsrail Devleti? kurmak için yaklaşık 5800 yıldır mücadele ediyorlar.Bu mücadelelerini hedefine ulaştırmak için artık sabırları kalmamıştır.Bu nedenle ABD ve Batıda ?Tanrı´yı kıyamete zorlamak? ?Kaderi değiştirmek? gibi kitaplar ve makaleler ortaya çıkmıştır.

 

Siyonist teorisyenlerin yazdıkları planlar doğrultusunda olaylar tezgahlanmakta ve dünya kamuoyunun bu tezgahların farkına varmadan bu oyuna alt edilmesi sağlanmaktadır.

 

Dünya kamuoyu PUZZLE oyununda gizlenmiş bulunan eşyayı bulmak için çırpınan çocuk gibi şaşkındır. Şaşırtmacada asıl önemli olan, başka eşyaların haddinden fazla vurgulanmasıdır.

Bu tip PUZZLE resminin içerisinde gizlenen asıl resmin gizlenmesine MEDYA organları da yardım etmektedir.Gazeteler, radyo ve TV´ler, Ajanslar olayların arkasındaki gerçek bağlantıyı gizli tutmak için profesyonelce yapılmış kamuflaja önemli ölçüde katkı sağlamaktadır.

 

       Daha önce yapılan 19 haçlı seferinde haçlı ordusuna asker toplamak için papazlar ülkeleri ve şehirleri gezerek; ?Müslümanlar Kudüs´te Hristiyanları katlediyor.Toplanalım gidip onları kurtaralım? diyerek asker toplarlardı.Şimdi ise 11 Eylül ile başlayan 20.Haçlı savaşına modern yollarla; algı oluşturmak için tezgahlanan senaryolar sahneye koyuluyor, medya kullanılarak

Müslümanlara yapılacak saldırılar meşrulaştırılıyor.

 

       IŞİD veya DAİŞ veya EL KAİDE acaba İsrail´e neden saldırmaz.Merak ediyorum.Uyanın Müslümanlar!Gerçek terörist İsrail´e taşeronluk yapan ABD ve onun işbirlikçileridir.Gerçek terörist; ARAKAN´da, yapılanları dünyanın gözünden kaçıran, Müslüman kanına susamış            modern haçlı ordusu G-20´lerdir.

      Allah C.C. emanet olun.