www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


2022/2023 SEZONUNA LİDER BAŞLADIK

​​​​​​​        Nasıl başlarsan öyle gider derler. Hadi İnşallah!


Yaklaşık 3,5 aylık bekleyişin ardından Pazar günü İnegölspor'umuza kavuşmanın mutluluğunu yaşadık. 

        TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı grup maçları 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü başladı. Temsilcimiz İnegölspor ilk maçını Pazar günü ilçe stadında Bayburt Özel İdare ile oynayarak 2022/2023 sezonu 3-0 gibi net bir skor ve 3 puanla açtı. Bende 2022/23 Futbol sezonunun tüm takımlarımız için hastalıksız - kazasız ve sakatsız bir sezon olmasını temenni ederim.

  •         Sezona her sene olduğu gibi bu senede yeni bir kadro ile başlayan İnegölspor, kamp ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansı, zayıf sayılabilecek bir kadroya sahip olan Bayburt Özel İdare karşısında gösteremedi. İki takımı bütçe anlamında karşılaştıracak olursak, İnegölspor rakinine 10 basar. Şimdi diyeceksiniz ki! 3-0 kazandığı bir maçta daha ne olabilirki, girdiği pozisyonları cömertçe harcamasa o maçın hakkı 6-7 sıfır olurdu. 
  •         Bu maçta geride kaptırdığımız toplar ileriki maçlarda sorun olabilir. 1. ve 2. bölgedeki kaptırdığımız topların nedeni bence çok aceleci davranmamız. Rakibin; Bizim hatalarımızdan kaynaklanan pozisyonlardan başka oyunda hiç pozisyonu yoktu. 29. Dakikada Emir Özsoy'un hiç beklenmedik bir pozisyonda yaptığı zor bir vuruşla topun ağlarla buluşmasıyla İnegölspor rakibi önünde 1-0 öne geçti.
  •         Golden sonra daha sakin ve daha fazla ayağa oynuyarak , maçın hakimiyetini elimize aldık, ardından takım kaptanımız Bahadır Taşdel'in attığı golle devre 2-0 bitti.
  •        İkinci yarıya iyi başladık ama, birazda rehavete girdik. 73 dk. sahneye Ethem Ercen Pülgür çıktı ve maçın skorunu tayin etti. 3-0
  •         Tabi maç yazısı bitti ama, yazacaklarım bitmedi. Belediye Başkanımız Alper Taban görsel basından stadyumun bütün eksikliklerinin giderildiği söylerken, tribün oturakları kanepelerinin en az 10'nundan 5'inin kırık olduğunu tesbit edemeniş. Bir zahmet koltuklara baktırmasını kırık olanlarının telafi edilmesini rica ediyorum.