www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


2023 HEDEFİM?


Kim ne derse desin, Türkiye Atatürk´ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştı, hatta aldı başını gidiyor Artıkülkemiz ABD´de gibi her alanda özgürlükler ülkesi!

Mesela bir insan, af edersiniz zina etmek istese genelevleri ve pavyonlar açık,

İçki içmek istese restoranlar, bayiler, içki satan müesseseler açık,

Ticaretini büyütmek istese, ya da biraz nakite sıkışsa faiz yuvaları açık,

Yattığı yerden beleş para kazanmak istese, çeşit çeşit kumar müesseseleri açık,

İnternet aleminde her türlü ahlak dışı film ve neşriyat açık,

Erkekli-bayanlı plajlar, havuzlar, diskolar ve barlar açık,

Müslümanların ehlisünnet inancını bozacak her türlü düşünce ve fikri dillendirmekve savunmak serbest.

İslam´a hakaret etmek, Hz. Peygambere dil uzatmak serbest.

Tarihimize, ecdadımıza, değerlerimize saldırmak, alay etmek serbest.

Yukarıda zikrettiklerim,Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne bir virüs gibi toplumu saran, insanlığın huzurunu kaçıran, Müslümanların ahlaki yapısını bozanbüyük günahlardan sadece bir kaçı.

Ancak ne acıdır ki, ülkemize bu günahların bırakın gizli olanını, aleni bir şekilde işlenmesinisavunanlar bilevar. Ve bunu savunurken tek argümanları var,  ?ÖZGÜRLÜK´

Tabi her türlü günahın işlenmesini özgürlük ve çağdaşlık adına savunanlar, yaşantısını dinine uydurmak isteyenlere yıllarca fırsat vermediler.

Laiklik adını verdikleri çifte standart düzeni ölümüne savunanların en büyük korkusu ise, dinci bir partinin iktidar olup tüm özgürlükleri!ellerinden almasıydı.

AK Parti´nin 2002 yılında iktidar olduğundaşeriatı getirip, kıtırkıtır kesileceğini zanneden laiklikler, halen hayattalar ve alabildiğine özgürler.

Yani AK Parti iktidarındaki 13 yılın laiklere kaybettirdiği hiç bir şey yok. Sadece dinini diyanetini özgürce yaşamak isteyenlere bir nebzede olsa hakları verildi o kadar.

Özgürlükler noktasında attığı cesaretli adımlarla koltuğu sağlama alan AK Parti´nin, şuanki siyasi konjonktüre göre,en az 2023 yılına kadar iktidarda olacağını düşünenlerdenim. Bu nedenle bende 2023 hayali kurdum.Önümüzdeki 8 yıl ekonomik verilerle birlikte, inşaallah ahlaki değerlerinde yükseldiği, dinin ve diyanetin tüm topluma ve devlete hakim olduğu bir süreç olsun.

Sözün özü: 2023 HEDEFİM?İNSANLIĞIN KURTULUŞU´