www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


CUMHURBAŞKANI'MIZIN ‘ASİLTÜRK’ ZİYARETİ

​​​​​​​Cumhurbaşkanı’mız Sn. R.Tayyip ERDOĞAN 7.Ocak.2021 günü Milli Görüş Lideri Sn. Oğuzhan ASİLTÜRK’ü evinde ziyaret etmişti


Cumhurbaşkanı’mız Sn. R.Tayyip ERDOĞAN 7.Ocak.2021 günü Milli Görüş Lideri Sn. Oğuzhan ASİLTÜRK’ü evinde ziyaret etmişti. Bu ziyaret medyada çok ciddi anlamda yer aldı ve halen yorumlanmaya devam ediyor.

 

Öncelikle burada tespit etmemiz gereken Sn.Oğuzhan ASİLTÜRK’ün mevcut konumudur.

 

Oğuzhan Asiltürk; Milli Görüş Lideri’dir. Rahmetli Necmettin ERBAKAN’ın halefidir.

 

Saadet Partisi’nin de içinde bulunduğu yaklaşık 40 Sivil Toplum kuruluşunun bağlı olduğu MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİ’nin günümüzdeki LİDERİ durumundadır. Aynı zamanda Saadet Partisi’nin de Yüksek İstişare Kurulu Başkanı’dır. YİK-Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı 2008 yılında Rahmetli Erbakan tarafından ihdas edilmiştir.

     

Milli Görüş Hareketi Lideri Oğuzhan ASİLTÜRK, Milli Görüş Liderliği’ni  kurumsallaştırmış ve Milli Görüş Vakfı’nı kurmuştur. Artık Milli Görüş, kurumsal anlamda  MİLLİ GÖRÜŞ VAKFI tarafından temsil edilmektedir. Başkanı da Sn Oğuzhan ASİLTÜRK’tür.

 

     Milli Görüş bütün insanlığın kurtuluş hareketidir. Önce Ahlak ve Maneviyat prensibi ile yola çıkmış olan Milli Görüş Hareketi, Adil bir Devlet Düzeni ve Adil bir Ekonomik Düzen tesis etmek için milletimizin bütün fertleri ve kurumları ile birlikte; Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya’yı kurmak için 52 yıldan beri çalışmaktadır. Milletimizin sağ-sol, laik-anti laik,Sünni-Alevi,kapitalist-komünist gibi yapay ayrıştırmalardan kurtulup; MİLLİ GÖRÜŞ idealleri etrafında birleşmesini sağlamak için çalışmaktadır.

 

       Milli Görüş Hareketi; Geçmişte de kendini sağ ve sol olarak tanımlayan siyasi partilerle koalisyonlar kurmuş, emperyalizmin milletimizi bölme oyunlarını boşa çıkarmıştır. Bugün de terörle iltisaklı olmayan tüm siyasi partilerle, Milli Görüş prensipleri çerçevesinde işbirliği yapabilir. Koalisyonlar kurabilir, millete hizmet edebilir.

 

Rahmetli Erbakan Hoca, Milletimiz ikiye ayrılır demiştir.1-Milli Görüşçü olduğunu itiraf edenler. 2-Milli Görüşçü olduğunu itiraf etmek için sırasını bekleyenler.

 

İşte bu özelliği nedeniyle, Milli Görüş Hareketi toplumun her kesimi ile barışıktır.

Milli Görüşçüler asla kin tutmaz.”Kini olanın, Dini olmaz” prensibi ile Milli Görüşçüler hiçbir zaman kin tutmamış, her zaman afv yolunu seçmiştir. Bu yol Peygamberlerin ve Peygamberimizin yoludur.

 

Peygamberimiz S.A.V. Mekke’yi feth ettiğinde, geçmişte kendisine zulüm ve eziyet yapanları af etmiştir. Yine amcası Seyyidül Şüheda Hz.Hamza’yı R.A. şehit eden Hz. Vahşi’yi af etmiştir.Mekke’nin fethinde direnen Ebu Cehil’in oğlu İkrime’yi af etmiştir.

 

        Bu örnekleri çoğaltabiliriz.Milli Görüşçüler; kişilerin değil, kötülüklerin düşmanıdır.Bu nedenle kimseye kin tutmazlar.Milli görüş prensipleri çerçevesinde, milletimizin tüm fertlerini bir araya getirmek için çalışırlar.

 

        Milli Görüş’ün amiral gemisi olan Saadet Partisi’de şu anda siyasi yelpazenin tüm tarafları ile bir araya gelebilen bir parti olarak, en avantajlı siyasi partidir.

 

        Cumhurbaşkanı’mızın bu ziyareti ile, Ak Parti tabanında büyük bir yumuşama olmuş ve Saadet Partililerin davalarını anlatabilmeleri için güzel bir ortam oluşmuştur. Bu ortam iyi değerlendirilirse, kısa sürede Ülkemizde barış dili hakim olacaktır.Tüm siyasi partiler birbirleri ile kavga edeceğine, Ülkemizin yüksek menfaatleri için bir masa etrafında buluşabileceklerdir.

 

        Milletimizi birbirlerine düşman etmek isteyen, dış güçlerdir. Suriye’de Irak’da, Yemen’de, Libya’da ve dünyanın birçok yerinde Müslümanlar birbirlerine düşman edilmişler.Birbirlerini öldürüyorlar.İslâm düşmanları bu durumdan memnun.Silah satıyorlar.Bir taşla birkaç kuş vuruyorlar.

 

        Müslümanlarla savaşan İslâm Düşmanları tüm cephelerde savaşı kaybetmişlerdir. Afganistan-Bosna bunun en güzel örnekleridir.İşte bunun için Müslümanlarla mertçe savaşmaktan kaçınan şer güçler, Müslümanları birbirleri ile çarpıştırarak birbirlerini öldürmelerini sağlıyorlar, aynı zamanda onlara silah satarak ekonomilerini ayakta tutuyorlar.

 

        Cumhurbaşkanı’mızın ziyareti ile Ülkemizin ihtiyacı olan bu barış ortamı için bir adım atılmıştır. Bundan sonra Saadet Partisi bu barış ortamını genişletmek için adımlar atmalıdır.Söylemlerimizi yumuşatmalıyız.                 

 

Tüm siyasi partileri bir masa etrafında toplayabilecek, ortak hedefler

konusunda bir araya gelinmelidir.  Terörün bitirilmesi, kadın cinayetlerinin önlenmesi, K.K.T.C.nin tanınması EGE DENİZİ’nde ki tecavüzlerin önlenmesi, ekonomik istikrar gibi tüm partilerin çözülmesi gerektiğine inandığı konular için MİLLİ MUTABAKAT toplantıları organize edilmelidir.

        

Cumhurbaşkanı’mızın Milli Görüş Lideri Oğuzhan ASİLTÜRK’ü ziyareti Saadet Partisi’nin de gücünü arttırmıştır. Saadet Partisi mutlaka TBMM’de güçlü bir şekilde temsil edilmelidir.Saadet Partisi’nin güçlü bir şekilde temsil edildiği Meclis’ten yanlış kararlar çıkmaz.Geçmişte bunun örnekleri epeyce çoktur.