www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


AB NORMLARI VE AB YE TAM ÜYELİK

.


AB Avrupa Birliği 27 Hristiyan Ülkeden oluşan siyasi, kültürel, ekonomik ve dini bir birliktir.Brüksel şehrinde bulunan AB Komisyonu ana binası  tam bir HAÇ şeklindedir.AB bayrağı 12 yıldızdan oluşur. Aslında AB yi oluşturan 27 devlet olmasına rağmen bayrağı 12 yıldızdan oluşur. Bunun sebebi ve hikmeti, İSA A.S'ın 12 havarisinden esinlenerek böyle yapılmıştır.Kanunları ve normları tamamen Hristiyanlık dini temel alınarak düzenlenmiştir. Avrupa Birliği'nin sembollerinden biri Avrupa Marşı'dır.Beethoven'in 9. Senfonisi'nin son bölümünden uyarlanan Avrupa Marşı şöyledir:

NEŞEYE ÖVGÜ (Ode To Joy)
Neşe,Tanrıların güzel kıvılcımı,
Ey Elizyum kızı,Giriyoruz coşkuyla,
Senin ilahi, kutsal mabedine!
Senin büyünle birleşir,
Geleceğin acımasızca ayırdığı;
Tüm insanlar kardeş olur,
Yumuşak kanadın altında.

1991 yılında dağılan S.S.C.B. Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği diye bir devlet vardı.S.S.C.B.nin içinde de bir çok devlet vardı.Azerbaycan, Kazakistan,Türkmenistan gibi devletler vardı, hepsinin parlamentosu vardı, ancak S.S.C.B. parlamentosu en üst karar organıydı.Tek ordu, tek para vardı.Düşman ortak, dostlar ortaktı.

Avrupa Birliği de 27 ülkenin oluşturduğu tek bir devlettir.Tek parası vardır.Tek ordu kurulacaktır.Şu anda NATO’yu kullanmaktalar.NATO dağılmadan AB ordusu kurulamıyor.

Avrupa Parlamentosu en üst karar organıdır.Üye devletlerin parlamentoları Avrupa Parlamentosu kararlarına uymak zorundadır.AİHM Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi en üst mahkemedir.Üye ülkelerin mahkemeleri de AİHM kararlarına uymak zorundadır.Bunun için Anayasanın 90.maddesine ek madde konmuştur.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine göre eşcinsellik insan hakkıdır.İsteyen eşcinsel olabileceği gibi, üye devletler eşcinsellerin tüm haklarını tanımak zorundadır.Rusya Eşcinsellerin propoganda yapmalarını engellediği için eşcinsellere tazminat ödemeye mahkum edilmiştir.İngiltere de Hristiyan bir bayan memur, eşcinsellerin evliliğini tescil etmediği için işten atılmıştır.Kadın, AİHM tarafından da suçlu bulunmuştur.

Hiçbir Müslüman, hiçbir gerekçe ile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarını ve Avrupa Birliği normlarını referans kabul edemez.Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üye olmasını isteyemez.Bizim referansımız İslâm’dır.

Maide Suresi 51.ve 52. Ayet-i Kerime’lerde Allah C.C.şöyle buyuruyor:

“Ey İman edenler!Yahudi ve hıristiyanları veli (velayet-vali) edinmeyin.Onlar birbirlerinin velisidirler. Sizden kim onları dost edinirse, kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğunu doğruya iletmez.”

“Kalblerinde hastalık bulunanların: «Başımıza bir felâketin gelmesinden korkuyoruz» diyerek onların arasına koşuştuklarını görürsün. Umulur ki Allah bir fetih, yahut katından bir emir getirecek de onlar, içlerinde gizledikleri şeyden dolayı pişman olacaklardır.”  

Allah C.C. rahmet eylesin Erbakan Hoca’mız asrımıza mührünü vurmuş mümtaz bir şahsiyetti.Kendisi hayatı boyunca İslâm’ı rehber edinmiş, bilerek asla İslâm Dinine aykırı bir iş işlememiştir.

Son günlerde maalesef gizli bir elin, Erbakan Hoca’mızı, Türkiye’nin  Avrupa Birliği’ne girmesine taraftar  olduğunu göstermek gayretinde olduğunu görmekteyiz.Bunun için bir konuşmasının başını ve sonunu kesip ortasından bir video yayınlıyorlar.Buradan yola çıkarak Saadet Partisi’nin 6 parti ile yaptığı ittifaka fetva uydurulmaya çalışılıyor.Bu büyük bir zulümdür.O’nun kemiklerini sızlatmaktır.

Rahmetli Erbakan Hoca’mız, Siyasi hayatı boyunca Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üye olmasının büyük bir felaket olacağını dile getirmiştir.Bununla ilgili yüzlerce video vardır.

Rahmetli Erbakan’ın şu sözlerini hatırlatmak istiyorum:

"Avrupa Birliği'ne girecekmiş. Avrupa Birliği dediğin ne senin be? Ne aile kalmış, ne çocuk kalmış, uyuşturucu, içki, her türlü felaket, çökmüş, çürümüş... Sen hangi inancın evladısın, hangi tarihin çocuğusun? Neyi bırakıp, nereye gidiyorsun? Deli misin be, deli misin?" Prof.Dr.Necmettin Erbakan

Allah’a C.C. Emanet olun.