www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


AKDENİZ ISINIYOR


 

Akdeniz ısınmaya başladı. Türkiye´nin Akdeniz´de 34 gemisi var. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı´na ait 20´si muhrip, 14´ü yardımcı gemi olmak üzere 34 gemi bulunuyor. Türkiye, Akdeniz´de 20´si muhrip, 14´ü yardımcı gemi olmak üzere, toplam 34 gemi. Bu gemilerden 3 korvet, 1 denizaltı, 1 hücumbot ve 1 de fırkateyn sürekli hareket halinde Akdeniz´de gözlem yapıyor. 240 F-16 savaş uçağı bulunan Türkiye Adana, Malatya ve Diyarbakır´dan kalkan savaş uçakları ile sınır hattını denetliyor.

 Rusya,  4000´e yakın asker, 69 savaş uçağı, 16 helikopter ile  Suriye´ye adeta askeri bir üs kurdu. Akdeniz´de 2 fırkateyn, 1 kruvazör, 1 hücumbot, 3 destek gemisi, 1 tanker, 1 istihbarat gemisi ve 2 denizaltısı var. ABD,3 savaş gemisi, 2 destroyer ve 1 harp gemisi. İncirlik Üssü´nde savaş uçakları bulunan Amerika´nın Suveyş kanalında ise 1 uçak gemisi ve 1 destroyeri bulunuyor. İtalya,1 fırkateyn ve 1 denizaltı. Fransa,Charles de Gaulle uçak gemisi ile birlikte 24 savaş uçağı, 2 fırkateyn 1 denizaltısı.İngiltere,1 savaş gemisi, 16 savaş uçağı ile Güney Kıbrıs´taki Ağrotur Askeri Üssü.Almanya,1200 askerin yanında 6 Tornado keşif uçağı, 1 fırkateyn ve 1 yakıt ikmal uçağını göndermeye hazırlanıyor.NATO,Birliğe üye, Belçika, İspanya, Kanada, Portekiz, Yunanistan ve Hollanda´nın ise birer savaş gemisi Akdeniz´de bulunuyor.                                                                                               

Papa Franciscus´un, çeşitli vesilelerle dile getirdiği 3.Dünya savaşı ifadesini teyit eder bir durum yaşanıyor. Akdeniz´de yaşananlar 3.Dünya savaşına hazırlık gibi.

Önümüzdeki yıllarda İsrail, Mescid-Aksa´yı yıkacak. Şu anda Mescid-i Aksa´nın altına arkeolojik kazı nedeniyle tüneller kazılmış durumda. Mescid-i Aksa yıkılıp yerine Süleyman Mabedi inşa edecekler. Müslümanlar bu duruma müdahale etmek zorunda. Çünkü Mescid-i Aksa Müslümanların kutsal emanetidir. Kuran-ı Kerim´de İsra Suresi 1.Ayet-i Kerime´de. ?Etrafını Mübarek kıldığımız Mescid-i Aksa? ifadesi geçer. Etrafının mübarek kılındığı Allah C.C. tarafından Müslümanlara bildiriliyor. Peygamberimiz de: ?Hiçbir mescid için yola çıkılmaz, ancak üç mescid için yola çıkılır. Kabe-i Muazzama, Mescid-i Nebevi ve Mescid- Aksa? buyurarak, Müslümanlar için Mescid- Aksa´nın önemini bizlere bildirmiştir. Mescid-i Aksa Mi´raç hadisesinin yaşandığı kutsal mekândır. Tarih boyunca Müslümanlar Mescid-i Aksa´yı kutsal emanet bilmiş ve korumak için canlarını feda etmişlerdir. Bugün Mescid-i Aksa maalesef Siyonistlerin işgali altında ve yıkılması için İsrail´in etrafı güvenlik altına alınıyor. İsrail´e hiçbir Müslüman ülke müdahale edememesi için etrafındaki ülkeler kaos içerisine sürüklendi.Son olarak da Türkiye-İran savaşı çıkartılarak, oluşacak kaos ortamında Mescid-i Aksa yıkılacaktır.Yerine Süleyman Mabedi inşa edilecek ve Siyonistlerle, Evangelist Hristiyanların inancına göre Mesih´in gelmesi için şartlar hazırlanmış olacaktır.                                                                                                         

Akdeniz´de yapılan hazırlıklar bunun hazırlıklarıdır. KKTC feshedilecek, Kıbrıs Rumlar´ın yönetimine bırakılacaktır. ABD Dış İşleri Eski Bakanı Kıssınger´ın 2000´li yılların başında söylediği ?Artık biz Müslümanlarla savaşmayacağız. Onları birbirleri ile savaştıracağız.? Sözünü tekrar hatırlatmak isterim. Bölgede Türkiye-İran savaşı hazırlıkları yapıldığını ve Akdeniz´de ki ısınmanın bu nedenle arttığını tahmin ediyorum. İzlenen yanlış dış politika sonucu, D-8´leri canlandırmak yerine, Zalimlerle İşbirliği yapmanın Türkiye´ye bedeli ağır olacaktır.ABD zalimdir, AB zalimdir.       Maalesef Milletimiz, Huzur ve Barış olsun, ekonomi hareketlensin, istikrar olsun diye 13 yıldır izlenen yanlış politikalara destek olmanın bedelini ağır ödeyecek.      

 Yaşadığımız olaylar, terör saldırıları ve Allah göstermesin bundan sonra yaşayacağımız olaylar,  ?Zalimlere Meyletmeyin, sonra size ateş dokunur? İlahi fermanına uymadığımız için başımıza geliyor. Hatada ısrar devam ediyor. Maalesef Müslümanlar ?KATİL ABD DEFOL? çizgisinden, ?ABD gelsin bizi Kurtarsın? çizgisine getirilmişlerdir.Ilımlı İslam Projesi başarılı olmuştur.