www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


AKTAŞ´TAKİ DEĞİŞİMİN SIRRI!


Geçtiğimiz Pazar günü kültürpark içerisinde, İnegöl Belediyesi´nin işbirliğinde modifiye araç fuarı organize edildi. Çeşitli il ve ilçelerden İnegöl´e gelen yaklaşık 250´ye yakın araç, belediye önünden fuarın yapılacağı alana konvoy halinde geçiş yaptı.

İnegöl için renkli görüntülere sahne olan modifiye araç fuarı, İnegöl´ün tanıtımı için de güzel bir fırsattı.

Bu fırsatı en iyi şekilde değrlendirmek isteyen Başkan Aktaş ve yaverleri, fuar organizasyonunu sosyal medya hesaplarından ve medyadan tüm ilçe halkına duyurup davette bulundular, ancak fuar hiç beklenmedik şekilde son buldu.

Sosyal medya hesabından ?lüks modifiyeli araç fuarımız, akşama kadar nikah dairesi önünde meraklılarını bekliyoruz? şeklinde mesaj atarak ilçe halkına davette bulunan Başkan Aktaş, yaşanan skandalın ardından, ?Yer tahsissi yaptığımız fuar? diyerek organizasyona sahip çıkmaması, yaşanan rezaleti örtmeye yetmez.

Zira o kadın sahneye çıkmamış olsaydı, ?fuar için müthiş bir tanıtım, son yıllarda düzenlenen en renkli organizasyon? diye ballandıra ballandıra sahiplenerek anlatacaklardı. Aksilik ya nasip olmadı işte.

Geçmişte milli piyango gecesi düzenleyen ve tepki çeken bu organizasyonu ?İnegöl´ün tanıtımı için yaptım? diyerek savunan Başkan Aktaş, bu kez yaşanan rezaleti savunmak yerine, organizasyonu ivedi bir şekilde iptal ettirerek takdire şayan bir manevra yaptı desem abartmış olmam herhalde. Başkan Aktaş´ın bu manevrasına İlçe halkı sosyal medyadan büyük destek verdi.

Başkan Aktaş´ın icraatlarında yaşanan bu değişim ve dönüşüm, AK Partili seçmenide ne yalan söyleyim sevindirmeye başladı. Zira tabanı muhafazakâr olan AK Parti seçmeni, Başkan Aktaş´ın birçok icraatından rahatsızdı.

Ancak Başkan Aktaş´ın icraatlarında yaşanan bu değişim ve dönüşüme kimse akıl sır erdiremiyor. Hele fiziki görüntüsü ve yaşantısına ne demeli?

Hatırlayın, işbaşına geldiği 2004 yılından bugüne düzenli bir şekilde sinekkaydı traş olan Başkan Aktaş´ın sakal bırakması, camilerde namaz kıldırması, tavlaya okeye veda etmesi, yurt dışı gezilerine ara vermesinin bir sırrı ve hikmeti olmalı. Herkes bu değişim ve dönüşümün sebebini çok merak ediyor. Tabi sırları ve hikmetleri yalnızca Allah bilir?