www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


ANKARA´DA PATLAMALAR-ATEŞ BACAYI SARDI


 

       01.Kasım seçimlerine az bir süre kaldı.Siyasi partilerde, seçmenlerde bir seçim heyecanı yok. Seçimlerin yapılıp yapılmayacağından da endişe etmeye başladım.

 

       07.Haziran seçimlerinden sonra birçok koalisyon alternatifi varken, koalisyon

yapılamamış olması ve bir hükümetin kurulmamış olması ülkemiz adına üzüntü vericidir.Mecliste bulunan siyasi partiler, ülkenin menfaatlerini değil, kendi parti menfaatlerini düşündüklerinden dolayı koalisyon kurmamak için birbirleri ile görüşmeler yaptılar.

 

Un var, su var, tuz var ama ekmek yapılamıyor.Çünkü maya yok.Maya olmazsa ekmek yapılmaz.

 

Bu m illetin mayası Milli Görüş´tür.Milli Görüş mecliste olmadığı için koalisyon kurulamıyor.Tarihe bir bakalım.Milli Görüş´ün mecliste olduğu dönmelerde, olmaz denilen koalisyonlar kurulmuş ve milletimizin üzerinde kara bulutlar dağıtılmıştır.

 

        1974´te Kıbrıs´ta kardeşlerimiz katlediliyordu.CHP+MSP koalisyonu kuruldu ve Kıbrıs Barış Harekatı yapıldı.Kardeşlerimiz Rumların katliamından kurtuldu.40 yıldır Kıbrıs´ta kimsenin burnu kanamıyor.Daha sonra Milliyetçi Cephe Hükümetleri ile 400 büyük sanayi kuruluşunun temeli atıldı. 250 sanayi kuruluşu bitirilerek hizmete sokuldu.Büyük bir ekonomik hamle yapıldı.1996-1997 yıllarında RP+DYP koalisyonu ile üretim ve istihdam seferberliği yapılarak, krize giren ekonominin tıkalı yolları açıldı.Aynı zamanda terör o günlerde de zirveye çıkmıştı.Refahyol hükümeti ABD ÇEKİÇ GÜCÜ´nü Türkiye´den kovarak terörün de belini kırdı.2002 yılına kadar terör belini doğrultamadı.

 

          Sivrisinekleri öldürerek bitiremezsiniz.Bataklığı kurutmanız gerekir.Bataklık ABD´dir.ABD ve NATO nereye gittiyse orada terör zirve yapmıştır.Afganistan-Pakistan-Libya-Irak-Suriye terör saldırıları sonucu birkaç parçaya bölünmüştür.Halen bu ülkelerde bölünen parçalar birbirleri ile çarpışmaktadır.

 

        01.Mart tezkeresinden sonra 6 havalimanı, 7 deniz limanı ABD´nin kullanımına verildi, bunların üzerine İncirlik´te hava operasyonlarına açıldı.

 

        Suriye ve Kobani´den ülkemize giren mültecilerin içinde maalesef 100.000 Mossad-CIA ajanı da ülkemize girmiştir.Şu anda MİT´in kontrol edemeyeceği kadar çok ajan ülkemizde elini kolunu sallaya sallaya dolaşmaktadır.Ankara´da ki patlamalar terörün Türkiye´nin kalbine kadar girdiğini göstermektedir.Bundan sonra Türkiye´nin her tarafında ve özellikle Büyükşehirlerde bu tür saldırılar olabilir.AKP´nin ülkeyi getirdiği yer işte burasıdır.Kılavuzu Karga olanın burnu pislikten kurtulmaz. ABD ile terörü bitireceğini sananlar, terörü ne kadar güçlendirdiklerini hala anlamayacaklar mı?

 

         ?Zalimlere meyletmeyin, sonra size ateş dokunur? ilahi uyarısını dikkate almayanlar, gelen belaların sorumlusudur.En büyük zalim ABD ile ittifak yapmanın bedeli işte budur.Bugün Ankara yarın İstanbul, Bursa ve İzmir.Daha önce ABD ile ittifak yapanların başına gelenler ortadadır.

Terör bir beladır.Peki bu bela neden başımıza geliyor.İlahi uyarıları dikkate almaz, zalimlerle işbirliği yaparsan bunun doğal sonucu olarak ülkenin başına belaların gelmesine sebep olursun.

 

         2003 yılında çıkarılan ikiz yasalar, Türkiye´nin bölünmesine zemin hazırladı.1-Halklar kendi statülerini belirleme hakkına sahiptir.2-Kendi toprakları üzerindeki yer altı ve yerüstü kaynaklar üzerinde tasarruf sahibidir. Şimdi bu terör olayları milletimize verelim kurtulalım dedirtecek.

 

          Bölge halkı referandum isteyecek.Birleşmiş Milletler ise Türkiye´ye daha önce çıkardığı ikiz yasaların gereğini yapmasını isteyecek. Referandumla Güneydoğu Anadolu Bölgesi Türkiye´den ayrılacak. Terör saldırıları ile bunaltılmış olan halk buna rıza gösterecek.

 

           Bu olanları 20 yıl önceden haber veren Rahmetli Erbakan Hoca´mı rahmetle anıyorum. Yolumuz Erbakan´ın yolu diyerek seçmenden oy alanlar, maalesef Erbakan´ın yolunu değil, ABD´nin gösterdiği yolu tercih ederek milletimize büyük acılar yaşatmaktadır.

 

            Zararın neresinden dönerseniz kârdır. Gelin ABD ile ittifaka son verin.İncirlik´i kapatın.6 Havalimanı ve 7 Deniz Limanını ABD´nin kullanımına kapatın.Yoksa ateş tüm ülkeyi saracak.