www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


AYLAN ve GARİP İÇİN TİMSAHIN GÖZYAŞLARI


 

       Suriye´li sığınmacı ailenin çocukları Garip ve Aylan´ın cansız bedenleri, yürüyen ölüleri uyandırdı. Bir bota köpek veya herhangi bir hayvan doldursalardı ve bot Yunan sahil güvenliği tarafından batırılsa tüm dünya ayağa kalkardı.

      Maalesef yürekleri taşlaşmış batı dünyası, özellikle İslam coğrafyasında yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayı sürdürmektedir.

     Yerli ve yabancı bazı medya organlarının Garip ve Aylan´ın cesetlerini afişe etmeleri sonucunda,  Batıdaki ve Türkiye´deki siyasetçilerin bu olay karşısında akıttıkları gözyaşları Timsahın Gözyaşlarına benziyor.

       Bugün İslam coğrafyasının içinde bulunduğu kan-gözyaşı-zulüm ortamı, BOP Büyük Ortadoğu Projesinin sonucudur. Daha önce BOP Büyük Ortadoğu Projesi´ni yazmıştım.

ABD eski Dışişleri Bakanı Rıce: ?Fas´tan Endonozya´ya kadar 22 ülkenin sınırları ve yönetimleri değişecek, buna Türkiye´de dahil? diyerek 2003 yılında bu projeyi tanımlamıştı.

Projenin uygulanması için iki kişi projenin başına geçirildi. İspanya ve Türkiye Başbakanları BOP Eşbaşkanı olarak göreve başladılar.Projenin yürütülmesi sırasında yaşanan insanlık dışı katliamlar ve olaylar karşısında İspanya Başbakanı bu görevi bıraktığını açıkladı.Çünkü Fas´tan Endonozya´ya kadar 22 ülkenin sınırları ve yönetimlerinin değişmesi kolay olmuyordu.Sınırların ve yönetimlerin değişmesi ancak kanlı savaşlar ile mümkün olabiliyordu.Sözde Arap Baharı, Libya, Cezayir, Yemen,Tunus, Mısır, Irak , Suriye ve Türkiye. Yaşananlara gerçekten üzülüyor isek, önce BOP Projesini ortaya atan ve bunun gerçekleşmesi için çalışanların İnsanlık adına cezalandırılması gerekir.Sivri sinekleri öldürerek sivrisineklerle mücadele edilmez.Bataklığı kurutmadan sivrisinekleri ve onların yaydığı hastalıkların önüne geçemezsiniz.

       Medyada yer alabilen iki küçük yavrunun dramı karşısında yapılan zorunlu açıklamalar, medyada yer alamayan binlerce hatta on binlerce mazlumun dramını örtmek için insafsızca kullanılıyor. İnsanlar;

İdarecilerinin söylemlerine bakıyor, maalesef yaptıklarına bakmıyorlar. Komşunun evinin yakılmasına yardımcı ol, ondan sonra otur ağla. Bu gözyaşları avını yedikten sonra, hazmederken akıtılan timsahın gözyaşlarına benzer.

      Bütün insanları kandırabilirisiniz ama yarın Mahkeme-i Kübra´da Allah´ı C.C. kandıramayacaksınız.

Yaptıklarınızdan, yapmanız gerekirken yapmadıklarınızdan, söylediklerinizden ve söylemeniz gerekirken söylemediklerinizden hesaba çekileceksiniz.

       BOP´un gerçekleştirilmesi adına  uluslararası terör şirketlerinin eliyle ülkelerde çıkartılan iç savaşlardan dolayı evlerinden, yurtlarından edilen milyonlar, katledilen insanlar hiç vicdanınızı sızlatmıyor mu? Sadece Irak´ta 1.500.000 insan katledildi. Libya´da, Suriye´de iç savaş oradaki halkın ayaklanması ile değil, ÖZEL ASKERİ ŞİRKETLER eliyle gerçekleştirilmiştir.

      ?Özel Askeri Şirketler ya da Özel Askeri Güvenlik ve Savunma Şirketleri ?güvenlik ve savunma alanlarında hükümetlere, uluslararası kurum ve kuruluşlara, özel şirketlere, sivil toplum örgütlerine, özellikle çatışma ve savaş bölgelerinde hizmet sunan şirketlerdir.?

       Bu taşeron şirketler, toplumları dizayn etme, onları istemedikleri şeylere razı etmek için her türlü terörist eylemleri yaparlar. Algı oluşturmak için kullanılırlar. Öldürmekten para kazanırlar.

       İsrail ve ABD son 20 yılda bu yolla dünyayı dizayn etmekte ve projelerini gerçekleştirmektedir.

Katil İsrail ve ABD ile bölgemizdeki hiçbir problem çözülemez. Terörün ve savaşların kaynağını kurutmadan, terörü ve savaşları önleyemezsiniz. Terörün kaynağı İsrail, ABD ve onların işbirlikçileridir.

       ?Kılavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmazmış.?Müttefiki ABD olanın, başı terörden, belâdan ve savaştan kurtulmaz.

       Dünyayı terör ve iç savaşlarla dizayn etmeye çalışanların işbirlikçileri ve müttefikleri de asla masum değildir.