www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


BARIŞ PINARI HAREKÂTI


       Fırat´ın doğusunda terör yapılanmasını bertaraf etmek ve terör yuvalarını dağıtmak amacı ile başlatılan ?Barış Pınarı Harekatı? başarı ile devam ediyor.Harekatın en az zayiatla atlatılmasını temenni ediyorum.

 Maalesef teröristler kalleşçe sivilleri vuruyorlar.Türkiye´de iç kamuoyunu etkilemek için ve milletimizi bölmek için bunu yaptıkları çok açık.Fakat bilmiyorlar ki; bu millet bir ölür, bin doğar.Şehitler verdikçe milletimizin kenetlenmesi ve direnci artmaktadır.Terör örgütleri saldırırken Kürt veya Türk ayırt etmiyor.Masum insanlara saldırıyor.Bu durum bile onların gözü dönmüş katiller olduğunu gösteriyor.

        PKK-PYD-YPG aynı merkezden yönetilen taşeron terör örgütleridir. Bir Müslüman´ın ister Kürt olsun, ister Türk olsun bunlara destek olması Ahiretlerinin berbat olmasına vesile olur. Bu terör örgütlerinin arkasında SİYONİZM vardır.Ortadoğu´yu olabildiğince küçük parçalara bölerek, güçsüz duruma düşürmek ve özellikle Türkiye ile İran´ın tamamen parçalanmasını sağlamak isteyen SİYONİZM, bu bölgede gelecekte BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ´ni kurmak istemektedir.

         Nil nehrinden Fırat nehrine kadar olan bölgenin, kendilerine HAŞA!!! Allah tarafından ?Vaad edilmiş topraklar? olarak gören sapık Siyonist çete, maalesef uluslararası ekonomik gücü ele geçirmiş durumdadır.Bu gücü kullanarak başta ABD olmak üzere BATI ülkelerini kendine esir almış durumdadır.

        1911 yılında ABD Merkez Bankasını FED özelleştirme yoluyla ele geçirmişler, USD´yi dünya parası haline getirmişler ve Tüm dünya ülkelerinin servetlerini, kaynaklarını bastıkları kağıt para ile satın almışlar ve o günden bugüne yaklaşık 110 yıldır büyük ekonomik güce ulaşmışlardır.

        Bugün halen uluslararası tefeci Siyonist kuruluşlara; ABD 22 trilyon USD, İngiltere 10 trilyon USD, Fransa 5 trilyon USD , Almanya 3 trilyon USD, Japonya ve Çin hepsi borçlu durumdalar.IMF verilerinde;

gayri safi yurtiçi hasılaya oranla en fazla borcu olan ülke, %238 ile Japonya. IMF´e göre ülkenin toplam borcu, 2017 rakamlarına göre yurtiçi hasılanın yüzde 238´i kadar.

 IMF tarafından açıklanan dünyanın en borçlu ülkeleri listesinde Japonya´nın ardından Avrupa Birliği´nin bir dönem iflas eden üyesi, Türkiye´nin komşusu Yunanistan yer alıyor. Listenin devamında mütemadiyen kriz içerisinde olan Avrupa ülkelerinden İtalya ile Portekiz bulunuyor. Amerika Birleşik Devletleri ise %105´lik oranla en borçlu ülkeler listesinde beşinci sırada yer alıyor. Listenin devamında ise Belçika, Mısır, İspanya, Kıbrıs ve Fransa?nın olduğunu görüyoruz. Buna göre ilk 10 ülkeyi şöyle sıralayabiliriz;

Dünyanın En Borçlu 10 Ülkesi Japonya, Yunanistan,İtalya,Portekiz,Amerika Birleşik Devletleri,Belçika, Mısır,İspanya,Kıbrıs,Fransa.

         İşte bu tablo gösteriyor ki; bu ülkeler Siyonizmin emrinden çıkamazlar. Bu nedenle Barış Pınarı Harekatına karşı çıkan ülkeler genel olarak bu ülkelerdir. Efendilerine şirin gözükmek adına her türlü taklayı atmaktadırlar.Suudi Arabistan´da bunlardan bir tanesidir.Şu anda ekonomisi batmak üzeredir.Siyonizm borç vermezse 3 ay dayanamaz.İşte bu nedenle Siyonist cephede yer almaktadır.

         Sevindirici olan ise; TBMM´de, HDP dışında tüm siyasi partiler birlik ve beraberlik içinde hareket etmişler, tezkereyi desteklemişlerdir. İşte bu birlik ve beraberlik halkımız arasında da devam ettiği sürece dış güçler Türkiye´ye diş geçiremeyeceklerdir.

         Barış Pınarı Harekatı, Siyonizmin planlarını altüst etmiştir.Bu nedenle başta İsrail olmak üzere Siyonizmin köleleri bu harekata karşı çıkmaktadır.