www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


BAŞARILAR İNEGÖLSPOR


     T.F.F. 2. Lig´de 2018 - 2019 Futbol sezonu hafta sonunda oynanacak müsabakalarla başlayacaktır.

 

Yeni sezonda 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz İnegölspor lige deplasmanda 5 Şubat Stadında oynayacağı Niğde Anadolu maçı ile start verecek.

 

     İnegölspor 16 Temmuz 2018 tarihinde açtığı futbol sezonu sonrası 23 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında Bolu Abant´ta yaptığı kamp sonrası çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladı. Bu süre içinde 6 Hazırlık maçı yaparak sezona hazırlandı. Berabere tamamladığı Pendik maçı haricinde tüm maçlarını galibiyetle tamamlayarak Lige moralli bir başlangıç yapıyor. 

 

     Temsilcimiz iç transferde ; Kaleci Şener Özcan, Raif Demir, Bilal Özdemir, Okan Deniz ve Kemal Öztürk´ün sözleşmelerini yenileyip,

Alt yapıdan A takıma yükselttiği Mustafa Güngör - Berkay Deniz - Ahmet Hakan Şahin - Gökhan Kurumuş - Enes Bayır, Ömer Faruk Şenkay, Yasin Yılmaz ve Ömer Faruk Çalışkan´ın sözleşmelerini uzatıp yine Altyapıdan Ahmet Acar, Faruk Güç, Sabri Gündoğan ve Ahmet Uçsay´a profesyonel sözleşme imzalatarak kadrosuna dahil etti.

 

Dış transferde Hatayspor´dan Volkan Altınsoy, Hacettepeden Orhan Evci ile (2) yıl 

Kırıkkalespor´dan Osman Torun ile (1) yıl Bursaspor´dan Emirhan Aydoğan ile (1Yıllık Kiralık) Alanyaspordan Yusuf Serdar Çoban ile sözleşme imzaladı. 

 

Başkan Eşref Güç ile yaptığım görüşmede,  Galatasaray´dan Birhan Vatansever´i 1 yıllığına kiraladıklarını açıkladı.

 

   Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin´de son idman öncesi açıklama yaparak şunları söyledi: "Yeni sezon hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bugüne kadar oldukça yoğun bir şekilde çalıştık. Eksiklerimiz muhakkak var, ama lig maçı öncesinde bütün hepsini tamamlamaya çalışıyor ve iyi bir giriş yapmak istiyoruz. İnşallah Niğde maçında 3 puanla başlayıp galibiyetlerle devam ederiz."

 

Teknik Direktörümüz İsmail Ertekin´in temennilerine aynı şekilde katılıyor ve bende İnegölsporumuza sezonun ilk maçında başarılar diliyorum.

                       

      Saygılarımla