www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


BİR BASAMAK DAHA YUKARIYA


                10 maçtır yenilgi yüzü görmeyen bordo- beyazlılar, şimdiye kadar içeride oynadığı 13 maçtan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 28 puan toplarken, deplasmanda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 24 maçta topladığı 46 puanla, puan cetvelinin 5. sırasına oturdu.

        Maçın Cumartesi günü oynanmasına rağmen seyircinin ciddi manada destek verdiği karşılaşmada, yönetim - teknik heyet - futbolcular gibi galiba, İnegölspor seyircisi de şampiyonluğa veya Playoff´a çıkmaya inanmış gibi görülüyor.

        Geçen hafta Kocaeli Birlikspor maçında vasatın altında bir oyun sergileyen ve hiç beklemediği 2 puanı kaybeden İnegölspor, Sarıyer karşılaşmasında da 76. dakikada bulduğu penaltı golüyle haftayı 3 puanla kapayan taraf oldu. Bu maçın kazananı İnegölspor, orta sahasını kalabalık tutarak, rakibinin üstüne baskı kurup kazandığı topları, takımda kısa mesafede en hızlı koşan genç yetenek Cengiz´le buluşturan İnegölspor, 33. dakikada Sarıyer´den Alim Harlak´ın attığı gole, 41. dakikada Cengiz ile cevap verdi. 1-1 devre´de bu skorla sona erdi.

        İnegölspor ilk yarıdaki baskılı futbolunu ikinci yarı sahaya yansıtamadı. Bu kez de konuk takım Sarıyer sağlı, sollu kontra ataklarla İnegölspor kalesinde gol aradı, defansımızın yerinde müdahaleleri ile aradığı golü bulamadı. Temsilcimiz İnegölspor´un aradığı galibiyet golü, 76. dakikada Enes Ata´nın düşürülmesiyle verilen penaltı atışından geldi. Raif´in penaltı atışını gole çevirmesiyle kazanan taraf İnegölspor oldu. 2-1 maçta bu skorla sona erdi.

        İnegölspor bundan sonraki haftalarda 2 hafta üst üste deplasmana çıkıyor, önce Bucaspor, sonra Sancaktepespor, temsilcimiz İnegölspor deplasmanlarda başarılı futbol sergiliyor. Temennimiz bu deplasmanlardan en az kayıpla dönmesidir.

        Benim İnegöl esnafına bir önerim olacak! Gelin her bölge esnafı, kendi caddesine İnegölspor Bayrağı assın, şehrimizi de şampiyonluk havasına sokmamız gerekiyor. Hatta bu asılımın ilkini de Sayın Belediye Başkanımız Alper Taban´dan bekliyorum.

                                                                                             SAYGILARIMLA