www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


BİRLİK BERABERLİK ZAMANI


İnegölspor´un geçen hafta Kocaeli Birlikspor deplasmanında aldığı 1 puanın önemi bence çok büyük.

        Ama Sarıyer maçında alacağı 3 puanın önemi daha da büyük. İsterseniz şampiyonluk veya playoff için dönüm noktası deyin, isterseniz lige devam etmenin maçı deyin. İşte onun içindir ki, Sarıyer maçında tribünlerin dolması ve herkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla yapması gerekmektedir.

        2. lig kırmızı grupta şampiyonluğa oynayan takımların puan sıralamasında birbirlerine çok yakın olmasından dolayı, bu haftalarda alınacak iç saha mağlubiyetleri şampiyonluğu ve playoff´u kovalayan takımları hedeflerinden uzaklaştırabilir. Sarıyer maçı da o maçlarda bir tanesi, İnegölspor´un stratejisinin belirleneceği bir müsabaka.

        İlçemiz protokolünün, sanayicilerinin, iş adamlarının ve esnaflarının bu maça ve bundan sonraki maçlara verecekleri değer ve destek, İnegölspor´un yakaladığı başarıyı devam ettirebilmesi için ciddi manada önem taşımaktadır.

        Bundan sonra İnegölspor´un oynayacağı her maçta, hemşehrilerimizin dayanışma ruhu ile hareket etmesi, birlik ve beraberliğimizi sağlaması gerekir.

        Birlik ve beraberliği sağlayan toplumlar, giriştikleri her mücadelede sosyal, ekonomik ve spor gibi alanlarda başarıya ulaşmışlardır. Toplumsal dayanışma olmadan, birlik ve beraberlik sağlamadan atılan adımlar en başta başarılmış gibi görünse de, o çemberin içerisinde olması gerekenlerden birisi bile dışarıda kalmışsa, birliktelik sağlanmamış olduğundan dolayı başarının gelmesi hayal olur.

         Haydi o zaman; Şampiyonluğun veya play off´un gelmesi için 24 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 13.30´da ilçemiz stadında oynanacak Sarıyer maçında buluşmak üzere.

                                                                                        SAYGILARIMLA