www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


BÖYLE DEVAM & 3 MAÇTA 9 PUAN


        2. Yarıda kazanmayı öğrendik herhalde!

Kazanmaya da alışmaya başladık. İnanın çok güzel bir duygu, Bodrumspor maç sonrası statta yaşanan sevinç gösterilerini görünce, kazanmanın ne kadar önemli bir şey olduğunu söyleyebilirim. Ama maç sonrası sevinen İnegölspor taraftarlarının stat dışında sergiledikleri olumsuz hareketler hiç bir şekilde tavsiye edilecek tavırlar değildir. Bu gerginliklerin bir an önce halledilmesi gerekir, çünkü bu davranışlar İnegölspor´a derin yaralar açabilir. Çok güzel bir atmosferde oynanan İnegölspor - Bodrumspor karşılaşmasına rakip konuk ekip için uzak deplasman olmasına rağmen 150 yakın seyircisiyle geldi İnegöl´e. Gurubumuzun da play of hesapları yapan Bodrumspor 32 puanla sıralamanın 7. sırasında bulunuyor.

 

   İnegölspor bu hafta oynadığı Bodrumspor maçında ortaya koyduğu futbolla seyircisinden tam not aldı diyebilirim. Herkes oynanan futboldan memnuniyetini ifade etti. Bence de Bodrumspor maçı sezonun en iyi maçlarından biriydi. Buda şunu gösteriyor ki; İnegölspor´da taşlar yerine oturmaya başladı. Devre arasında takımdan gönderilenlerden sonra takıma yeni transferler edilenler fayda sağlanmış ve takım devreyi en iyi şekilde değerlendire bilmiş ki, son 3 haftada alınan 9 puan bunun en belirgin ispatı olmuştur.

 

        Bodrumspor çok deneyimli oyunculardan kurulu bir ekip, takımın başında Fenerbahçe Spor Kulübünün eski kalecisi Engin İpekoğlu var. Liglerin her kademesinde görev yapmış sporculardan kurulu, takımda ne isterseniz mevcut, tecrübe, deneyim, gençlik hepsi bir arada çok süratli futbol oynuyorlar. Çabuk kapanan çok çabuk kontra futbolu oynayan ve çabuk gol pozisyonlarına giren bir ekip, nitekim attıklar golde böyle bir pozisyonda gerçekleşti. 36. dakikada kullanılan bir serbest atış neticesinde topla buluşan Ozan Bodrumspor´u 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra beraberlik için yüklenen İnegölspor 41. dakikada Volkan´ın takipçiliğinden skoru 1-1 eşitledi. Devrede bu skorla sona erdi.

 

        İkinci yarının ilk 20. dakikası tamamen İnegölspor´un baskısı ile geçti. Bu dakikalarda İnegölspor adeta tek kale oynadı ve ciddi gol pozisyonlarını değerlendiremedi. 70. dakikadan sonra Bodrumspor oyunda dengeyi sağlayabildi ve karşılıklı ataklarla heyecanı çok yüksek bir maç ortaya çıktı. Her iki takımı bu ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutlarım. Seyrine doyum olmayan bu karşılaşmanın dakikaları 86´yı gösterirken ceza sahasına giren Cengiz´in sert vuruşu Bodrumspor kalecisi Sadettin Fırat´tan döndü, dönen topu Ahmet Şahin tamamlayarak İnegölspor golü olarak Bodrumspor filelerine gönderdi ve maçın skorunu tayin etti. 2-1  Önümüzdeki hafta Kastamonuspor deplasmanına gidecek olan İnegölspor´a başarılar temenni ederim.

                                                                                                                                                                            SAYGILARIMLA