www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


BU KÖPEKLER İTLÂF EDİLMELİ

BU KÖPEKLER İTLÂF EDİLMELİ


Yine içimiz yandı. 3 vatan evlâdı daha, bölücü hainlerin kalleşçe saldırıları sonucu şehit oldu. Tabi bu vaka ilk değil ve öyle görülüyor ki sonda olmayacak.

Şehit olan asker yakınlarının feryatları, adeta yüreklerimizi dağladı. Ağlaşan analar, babalar, kardeşler, eşler ve çocuklar, tüm vicdan sahiplerini gözyaşına boğdu.

Yaşanan hain saldırıya tüm kesimlerden tepki gelirken, devlet erkânı ve hükümet sözcüleri ise her zaman olduğu gibi, yine çok sert! açıklamalarıyla Türk milletinin yüreğine su serpmeye çalıştı.

Ama söylenecek hiç bir söz, teröristlere bu saatten sonra verilecek hiç bir gözdağı, duyulan acıları dindirmeye kafi değildir, olamaz da.

Zira bu kahpelerin yaptığı hainliklerin ve kalleşliklerinin üzerine söylenecek söz kalmadı. Artık yapılması gereken bu hainlerin görüldüğü yerde itlâf edilmesidir. 

İtlâf kelimesi genelde kuduz ve hastalıklı köpeklerin imhası için kullanılır, bunu bilerek kullandım. Zira bu bölücü hainler, bu topraklar üzerinde gözü olanların sadık köpekleridir.

Birileri köpekler çok sadık hayvanlardır, hainleri köpeklerle eşdeğer tutman köpeklere hakaret diyebilir.

Eyvallah, ama bunlar hasta ve kuduz köpeklerdir. Bunlar ekmek veren sahibini ısıran cinsten, yediği kabı pisleyen türdendir. Bunların evcilleşmesini ya da hastalıktan kurtulmasını beklemek saflıktır.

Bundan sonra yapılacak olan molotofla sokakları, devlet araçlarını ateşe verenlerin, polise ve askere meydan okuyanların canına ot tıkamaktır.

Hiç bir zümrenin hiç bir sebebi bahane ederek devlete meydan okumaya, vatandaşın huzurunu kaçırmaya, hele kan akıtarak geride gözü yaşlı analar, eşler bırakmaya hakkı yoktur.

Cana can, kana kan, yani kısasa kısas yapmanın zamanı gelmiştir. Kısasta Yüce Allah`ın buyurduğu üzere hayat vardır.

Devlet büyüklerimiz ve hükümetimiz masum insanları ve güvenlik güçlerini şehit edenleri, kısas yoluyla yok etmelidir. Bölücü terörün önü ancak bu şekilde kesilir.

 Allah`ın hükümlerini yerine getirirken de asla batının ve ABD`nin kınamasından korkulmamalıdır. Bu aziz millet, terörle mücadele de kısas uygulayacak siyasî iradenin arkasından yürümeye destek vermeye hazırdır.