www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


CHP BU KAFAYLA...

CHP BU KAFAYLA...


CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, her fırsat bulduğunda İslâm`a ve onun kutsallarına sövüp saymayı adet haline getirdi.

Sosyal paylaşım sitelerinden daha önce birçok kez hakaret içerikli mesajlar paylaşan CHP`li Hüseyin Aygün denilen züppe, bu kez başörtüsüne getirilen serbestliği fırsat bilerek, alemlerin efendisi peygamber efendimize hakaret etmiş.

Müslüman olmadığı her halinden belli olan CHP`li Aygün`ün, hangi dine mensup olduğunu, ya da Allah`a inanıp inanmadığını bilmiyorum.

Ama ne olursa olsun, milletvekili seçilmiş bir şahsiyetin, nefes alıp verdiği, suyunu içip, ekmeğini yediği topraklar üzerindeki insanların kutsalına böylesine hakaret etmesi kabul edilemez.

Ümmeti olmaktan şeref duyduğum, tek önderimiz Hazreti Muhammed`e iman etmiş bir Müslüman olarak, CHP`li Aygün`e tepkimi, gazetemizin bugünkü manşetinden ve köşemden en sert şekilde dile getirdiğimi düşünüyorum.

Benimle aynı dünya görüşüne sahip insanlarda, hiç şüphesiz CHP`li zındığa, tepkilerini en sert şekilde gösterecektir. Bu çok doğal. Ancak asıl tepkiyi vermesi gereken Hüseyin Aygün ile aynı çatı altında siyaset yapan inançlı CHP`lerdir.

Zira ben İnegöl`de CHP`li olup ta namazını kılan, orucunu tutan gerçekten imanlı insanların olduğunu biliyorum.

İşte bu inançlı ve imanlı olduğunu düşündüğüm CHP`lilerin, Hüseyin Aygün gibi dinsiz, imansız, şahsiyetsiz ve bir o kadar da şerefsiz birinin partiden ihraç edilmemesi halinde, tepki olarak partileri ile bağlarını koparması gerektiğini düşünüyorum. 

Şayet, "Biz demokrat bir partiyiz, çok genişiz, kim kime ne hakaret yapıyorsa yapsın, bizce mahsuru yok, saygıyla karşılarız" diyenler varsa, o zaman çıksınlar adam gibi Hüseyin Aygün`e desteklerini açıklasınlar.

"Yok bizim böyle şahsiyetsizlerle işimiz olmaz, biz buna tepkimizi en sert şekilde vermesini biliriz."diyorsanız, o zaman buyurun, Haberyorum Gazetesi emrinizde. Hüseyin Aygün ile ilgili tepkilerinizi gazetemiz aracılığı ile paylaşın ki, millet inançlara olan saygınızın samimiyetini görsün, bilsin.

Eğer böylesine hakaret dolu bir mesaja sessiz kalmayı tercih ederseniz,  dost acı söylermiş; "milletin gönlünü asla kazanamaz ve sittin sene de iktidar olamazsınız".