www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


DOĞRUYA DOĞRU...

DOĞRUYA DOĞRU...


Siyonist Katil İsrail’in Gazze’de başlattığı hava saldırılarında onlarca Müslüman şehit oldu.  İsrail’in bu hayvanca saldırılarına tepkiler ise çığ gibi büyüyor.

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de Anadolu Gençlik Derneği ile İHH’nın düzenlediği iki eylem vardı.

 

Sani Konukoğlu Camiinde Cuma namazı sonrası kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası, zulüm altındaki tüm dünya Müslümanlarının kurtuluşu için dualar edildi ve İsrail lanetlendi..Akşam saatlerinde ise büyük bir yürüyüş gerçekleşti Gazzeli Müslümanlar için. Bu yürüyüşte de katil İsrail lanetlenirken, Müslümanların kurtuluşu için dualar edildi.

 

İnegöl’deki şuurlu vatandaşların İsrail’e olan tepkilerini göz önünde bulunduran İnegöl Belediyesi de, bu akşam Ramazan sokağında düzenlenecek olan Orhan Hakalmaz konserini iptal etti.

 

Hatırlanacak olursa, geçtiğimiz yıl Mısır’da ve dünyanın birçok yerinde vuku bulan bu ve benzeri olaylar sırasında, tüm uyarılara rağmen konserleri iptal etmeyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ağır eleştirilerde bulunmuştum.

 

Dine, diyanete, örfe, ananeye uygun, topluma faydalı işlerinde sonuna kadar desteklediğim Alinur Başkan, kendisine yönelik eleştirilerim karşısında bana aynen şu ifadeyi kullanmıştı. “Şerif sana radyasyon bulaşmış”.

 

Radyasyonun kimden bana bulaştığını açıklamak istemiyorum, zira basın camiası ve sayın başkan radyasyonun kim olduğunu ve kimlerden kimlere sirayet ettiğini çok iyi bilirler.

 

Peki, sonra ne oldu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel imzalı genelge ile konserlerin iptal edilmesi istendi. Sayın başkan genelge sonrası konserlerin ikisini iptal etmek durumunda kaldı, rock konseri hariç.

 

Tabi Alinur Başkan kendisine yönelik eleştirilerimi içine sindiremeyerek, gazetemizi boykot etti ve nüfuzunu kullanarak çeşitli ambargolar uyguladı. Bize maddi zarar vererek neyi amaçladı bilemiyorum, ama kendisi de iyi biliyor ki, rızkı veren Allah’tır.

 

İnsan yaptığı her iyiliğin ve kötülüğün karşılığını ama bu dünyada, ama ahirette mutlaka görecektir. Ben şahsı ve nefsi düşünmeden tamamen Allah rızası için uyarılarımı yapmaya yanlışları yazmaya devam edeceğim.

 

Bugün “Müslümanlar şehit edilirken, eğlence olmaz” anlayışıyla konseri iptal ederek hem Allah’ın rızasını, hem samimi Müslümanların gönlünü kazanan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı destekleyip, alkışladığım gibi…Doğruya doğru…