İsmail Özdemir


DONSUZ İNAT

DONSUZ İNAT


Bir takım kendini bilmezler, bir TV kanalındaki programda kadınlara yol göstermişler.”İnadına mini etek giyin, dekolte giyin. Kadın erkek karışık oturun.”

       Müslüman Allah’a teslim olandır. Allah’ın emirleri ise Kur’an-ı Kerim’dedir. Müslüman bu emirlerin nasıl yaşanacağını ise Peygamberin sünnetlerinden öğrenir. Bir kısım dinsiz ve donsuzlardan öğrenmez.

       İslâm dininin emir ve yasaklarını yaşamayan ve onları hiçe sayan insanların, hatta İslam’ın kutsalları ile alay edenlerin, Müslüman bir toplumun yaşam tarzına karışması bunu gündem etmesi terbiyesizliktir. 

       Atatürk devrimleri üzerinden İslâm`ın emir ve yasaklarına saldıranlar, büyük bir terbiyesizlik yapıyorlar. Milletimizi İslam dini ile sınamaya kalkarsanız, milletimizin büyük bir kısmı İslam’dan yana tavır koyacaktır. Hatta CHP’lisi, MHP’lisi, AKP’lisi, BBP’lisi, Saadet’lisi hepsi İslam’dan yana tavır koyacaklardır. Siz kelaynak kuşları gibi nesli tükenmekte olan bir güruhsunuz.

       Bundan sonra Türkiye’de ve Dünyada İslam’ın yıldızı parlayacaktır. İslam tüm dünyaya Hakim olacaktır.Sizler istemeseniz de.İnsanlar yaşam tarzlarını İslam’a göre belirleyeceklerdir.Siz çatlasanız da.

       Atatürk artısı ile eksisi ile tarihteki yerini almıştır. Atatürk bir peygamber değildir,yeni bir din getirmemiştir.O da İslam dinini kabul etmiştir.

     İnsanlar hata yapabilir. Ancak Peygamberler hata yapmazlar, çünkü Allah C.C. tarafından korunmuşlardır.

       Müslümanların yaşantılarında, giyim ve kuşamlarında kime uyacakları bellidir.  "(Ey Habibim!) De ki: Eğer Allah`ı seviyorsanız bana uyunuz ki, Allah’da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Allah son derece bağışlayıcı ve esirgeyicidir.”Ali-İmran-31                                                                                                                                                                                                                             

       Bizi Allah yarattı, bize rızık veren de O`dur. Ancak ALLAH C.C. bizim işimize karışmasın biz istediğimiz gibi yaşayalım diyemeyiz. Tam tersi Müslüman inanır ki;

-Benim bu dünyada ve ahrette mutlu olabileceğim kurallar ancak İslâm`ın kurallarıdır.

       İslam Dini karşısında insanlar iki kısma ayrılırlar.

1-Nefsinin ve Şeytanın esiri olanlar.

2-Allah’ın esiri olanlar.Müslüman Allah’a teslim olmuştur.Onun esiridir.

      Nefsinin ve şeytanın esiri olanlar dünyaya bir kere geldin, yaşamana bak derler. Müslüman ise her yapacağı işin sonunu düşünerek hareket eder.Ahiret hesabı ile hareket eder.Benim yapacağım bu işten acaba ALLAH C.C. razı olacak mı diye düşünerek hareket eder.

      Ey nefsinin ve Şeytanın esiri olanlar, Müslümanları kınayacağınıza kendi durumunuzu düzeltin. Hayatınızın merkezine ALLAH C.C. rızasını koyun.

      Elbette yaratıkların nasıl mutlu olabileceğini ancak YARATAN bilir. Gelin hep birlikte YARATAN’IN emir ve yasaklarına teslim olalım.