www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


EY İNEGÖLLÜLER SİZDE GÖRÜYORMUSUNUZ


İhracat rakamlarıyla 60 küsur ili geride bırakmış ilçemizin, son 13 yılına baktığımızda hiçte iyi yönetilmediğini görüyorum, sizde görüyormusunuz?

İktidar mensubu belediyeler şehirlerinde mega projelere imza atarken, İnegöl´de çapsız ve gereksiz hizmetlerle gününü gün eden bir belediye başkanı görüyorum, sizde görüyormusunuz?

İktidar yurdun dört bir yanınını duble yollar ile donatırken,  İnegöl´ün sokaklarını asfaltlamaktan aciz bir belediye başkanı görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Mobilya sanayinin gelişmesi ve büyümesi için STK´lar ve işadamları gecesini gündüzüne katarken, sanayicilere verdiği sözleri tutmayıp, olmadık işler peşinde koşan bir belediye başkanı görüyorum, sizde görüyormusunuz?

100 milyon TL´nin üzerinde bütçesi olan bir belediye başkanının, çocuk parkları ve turisik gezilerle ilçe halkını avuttuğunu görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Göreve geldikten sonra 500 civarında yurt içi ve yurt dışı ziyareti yapan bir belediye başkanının, 13 yıl sonunda akılda kalacak bir tane eserinin olmadığını görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Cumhurbaşkanından başbakana, bakanlarından milletvekillerine tüm iktidar mensupları 80 milyonu kucaklamaya çalışırken, bizim belediye başkanını partili vekiliyle, işadamlarıyla, esnaflarla ve gazetecilerle sürekli kavga halinde görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Nüfüsu ile 40 ili geride bırakmış koca bir şehrin iktidar mensubu ilçe başkanını pasifize ederek, partiyi ve belediye meclisini ele geçirmiş tek adamlığa özenen bir belediye başkanı görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Tüccar mantığıyla yönettiği belediyenin taşınır taşınmaz neyi varsa satıp savuran, ancak kendisi satmaktan çok almayı ve kazanmayı yeğleyen bir belediye başkanı görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Birçok insan kıytırık sebeplerle FETÖ soruşturması geçirip tutuklanırken,  FETÖ´cülerin acısında ve tatlısında bir arada olduğunu ifade ettiği halde hakkında tek bir soruşturma açılmamış bir belediye başkanı görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Parti isminde Adalet ve Kalkınma kelimeleri bulunduğu halde, adaletten nasibini almamış, kalkınmayı ise kimseye bırakmamış bir belediye başkanı görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Yarın huzuru mahşerde hesap vereceğini bildiği halde, tüyü bitmemiş yetimin hakkını düşünmeden hesapsızca harcayan bir belediye başkanı görüyorum, sizde görüyormusunuz?

Hepsinden kötüsü, tüm bu olup bitenlere 3 maymunu oynayıp hesap sormayan bir ilçe başkanı, bir parti yönetimi ve bir belediye meclisi görüyorum, sizde görüyormusunuz?