www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


GÜÇLÜ TÜRKİYE !


GÜÇLÜ TÜRKİYE !

       Bir ülkenin gücü ne ile ölçülür. Bununla ile ilgili tabii ki birkaç yönden konunun incelenmesi gerekir. Elindeki silahlar ne kadar modern ve güçlü olursa olsun, ordunun asker sayısı ne kadar çok olursa olsun, asıl önemli olan bu gücü ve silahları kullanabilecek irade ve iktidar olmadıktan sonra modern silahlar, güçlü ordu hiçbir anlam ifade etmez.

Rahmetli Erbakan Hoca´mız anlatmıştı:

-1974 Kıbrıs Barış Harekatı sırasında ABD, bu harekatı durdurmak için Donanmasına ait 6.filosunu Kıbrıs´ta Türk Barış Kuvvetlerine müdahale etmek üzere yola çıkarmıştı. Türk Kamuoyunu etkilemek için, bu haber kısa sürede  yayılmıştı. Başbakan Yardımcısı Erbakan, bunun üzerine Rahmetli Genel Kurmay Başkanı Semih Sancar Paşa´dan 300 pilot subayımızın belirlenen yerde toplanmasını ister.Talimat yerine getirilir.300 pilot subay istenilen yerde toplanır.Erbakan, Semih Sancar paşa ile bu toplantıya katılır ve pilot subaylara vatan savunması, şehitlik üzerine bir konuşma yapar. Konuşma bittikten sonra, ABD 6.filosuna Kamikaze Ölüm dalışı yapacak 6 pilotumuz bir adım öne çıksın, diye söyleyince; 300 pilotumuzun tamamı bir adım öne çıkar. Bunun üzerine bu toplantıyı haber alan ABD, korkudan 6. Filosunu geri çevirir.

 

Kıbrıs Barış Harekatı ABD ve İngiltere´ye rağmen yapıldı. Birleşmiş Milletler´e rağmen yapıldı. Çünkü orada ki vatandaşlarımızın can güvenliği tehlikeye girmişti.

 

Yine Güney Doğu Anadolu Bölgemize konuşlanmış ve PKK´ya yardım eden Çekiç Güç, Rahmetli Erbakan´ın kararlı tutumu ve Güçlü iradesi ABD´ye rağmen bölgeden atıldı. ABD´ye sorulmadı.

-Bana ne Amerika´dan haykırışı Arş-ı Ala´ya yükseldi. Yegane Güç ve Kudret Sahibi ALLAH C.C.kullarından istediği işte bu teslimiyetti.

 

Bu teslimiyetin sonucunda Yegane Güç Kudret sahibi, bu teslimiyeti gösterenlere öyle bir güç ve kuvvet verir ki, bunun karşısında hiçbir güç ve kuvvet duramaz.

 

      Sadece 1996-1997 Refah iktidarında değil, ondan sonra da 2 yıl terör örgütü hiçbir saldırı yapamadı.

 

      Şimdi ABD´den medet umuluyor.Katilden medet beklenmez.Silahlı terör örgütü PYD´ye açıkça destek olan ABD´den medet umulmaz.

 

      1997 de kovulan Çekiç Güç İncirlik´ten geri dönüyor.ABD ve İngiltere Esad´ın gitmesini istemediğine göre kime yardım edecek? PYD´ye yardım edeceklerini resmi ağızlardan ifade ediyorlar. İktidar buna rağmen İncirlik´i ABD´nin kullanımına açıyor.

 

      Güçlü devletler, menfaatlerini korumak için başka devletlerden icazet  almazlar.Hele hele başka devletlerin silahlarına güvenmezler.

       

13 yıldır yapılmakta olan Uluslar arası Emperyalistlerin arzu ve isteklerini milletimize hoş gösterme, zehiri bal ile karıştırıp yedirme gayretinden başka bir şey değil.

 

      Emperyalistlerin önümüze koyduğu ÇÖZÜM SÜRECİ ile bölgede silahlı kuvvetlerimizin gücü budandı, antiterör kabiliyetleri yok edildi. Bölge PKK´ya teslim edildi. Şimdi bunun sonucunda bölgede hakimiyet tekrar sağlanamıyor. Diğer taraftan Suriye´den ve özellikle Kobani´den yaklaşık 250.000 ajan ülkemize sızmış durumdadır. Bunlar zamanı geldiğinde harekete geçirilecektir. Sadece Güneydoğu değil, ülkenin tamamı ateşe verilecektir. Milletimiz verelim kurtulalım noktasına getirilecektir.    

 

  İktidar ise bu durumu kendi lehine nasıl kullanırım hesabı içindedir.?Tek başına iktidar vermezsen başına bunlar gelir.? Sopası ile milleti terbiye etmeye kalkanlar, yaptıkları küçük hesaplar ile ülkeyi büyük bir bölünmenin eşiğine getirdiler.

 

      Tarihe kara harflerle yazılacaksınız.