www.haberyorumgazetesi.com

Şerif Gürbaş


?HATASIZ KUL OLMAZ?


İnegöl Genç İşadamları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar, 6 yıl başarıyla sürdürdüğü görevini bu akşam yapılacak genel kurulla işadamı Hakan Özdemir´e bırakacak.

2009 yılında Hasan Ünlüaslan´dan görevi devralan Bahadır Bayraktar, İnegöl´de önemli çalışmalara imza attı.

İnegöl ekonomisine yön veren işadamlarını bünyesinde bulunduran İGİAD´ı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl´ün en ciddi STK´larından biri haline getiren Bahadır Bayraktar, başkanlığı iş dünyasının renkli siması Kapı Dünyası Firmasının sahibi Hakan Özdemir´e devredecek.

Hakan Özdemir, sektöründe firmasını Türkiye´nin zirvesine taşıyan başarılı bir işadamı. Hakan Özdemir, Bahadır Bayraktar´dan devralacağı bayrağı, daha da ilerilere taşımak istiyor. Uzun yıllar İGİAD yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Özdemir, İnegöl sanayisine ve ekonomine ciddi katkılar sağlayacak projelerle geliyor.

Vizyonunu önceden belirleyen ve çalışma arkadaşlarını titizlikle seçen Özdemir´in, İGİAD başkanlığını şimdiden tebrike diyor ve başarılar diliyorum.

                               ****************************************************

?HATASIZ KUL OLMAZ?

Biz gazeteciler bir nevi kamu görevi yapan insanlarız. Görev yaptığımız kurumun dengelerini gözetmekle beraber, hassas konularda ise gözümüzü karartır,sonunu düşünen kahraman olmaz düşüncesiyle yazar çizeriz.

Tabi sivri dille kaleme aldığım yazılar nedeniyle bazen mahkemelerin yolunu tutmaktayım. Hayatta hiç adi bir suç işlemememe rağmen, mesleğim gereği hakim karşısına çıkıp ifade vermek zorunda kalıyorum ve belki bir gün para, yada hapis cezasına çarptırılacağım. Hepsine eyvallah. 

İnsanoğlu beşer ve şaşar, aslolan toplumun rahatsız olduğu meseleleri kaleme alarak hatadan vazgeçirmektir. Yanlışı görüp yazmak gibi, hatadan dönmekte fazilettir.

İlçemizde hatasını dile getirdiğimiz bazı siyasetçiler,  teşekkür edeceği yerde,yazılanları gurur meselesi haline getirebiliyor.

Siyasi kimliğini ve makamını kullanarak, mahkemelerde hak arayışına giren ancak sürekli red edilen siyasilerin de bir insan olduğunu, hata yapabileceğini, hatadan döndüğünde hiçbir şey kaybetmeyeceğini bilmesi gerekiyor. Son söz olarak hatasını kabul etmeyen siyasetçilere ORHAN Baba´nın o harika şarkısı ile seslenmek istiyorum. ?HATASIZ KUL OLMAZ, BİZ SİZİ HATALARINIZLA SEVİYORUZ.?