www.haberyorumgazetesi.com

M.Kurşunoğlu


HAYALLERİ GELECEK SEZONA KALDI


        Beklentilerini yüksek tutup, sezon başından bu hafta oynanan Hatay maçına kadar,  İnegölspor yönetiminden ve futbol takımından, şapkadan tavşan çıkartmalarını bekleyen İnegölspor taraftarı, şampiyonluk veya playoff hayallerine Hatayspor´a 2-0 yenilerek veda etti.

 

        Sezon başından beri, dar bir bütçeyle ve yetersiz sporcu kadrosuyla mücadele eden İnegölspor, oynadığı 31 maçta, topladığı 52 puanla, son dönemlerin en iyi derecesini yaparak büyük bir başarı elde etmiştir. İnegölspor´u  verdiği mücadelesinden dolay canı gönülden tebrik ediyorum. Kalan son 3 maçada genç sporculara  yer vererek, sezonu kapatacaklarını tahmin ediyorum. 

 

        Hatayspor İlçemize tam bir lider edasıyla gelmiş, arkasında yüzlerce taraftar, kadrosunda İnegöl patentli 4 oyuncu, takım olarak bir bütün, yani buralara bedava gelinmediğini ispatlamak yönüyle, İnegöl taraftarının haklı alkışını alarak bizlere adeta bir futbol resitali sundu. Futbol oyununun geliştirilmesinin ne kadar önemli olduğunu gerçeğini de bizlere fazlasıyla göstermiş oldular.

 

        Kadrosuna baktığımızda bu ligin tozunu fazlasıyla yutmuş futbolculardan kurulu olan Hatayspor´da, İnegölspor´dan giden Oğuz - Yılmaz - Mesut, alt yapıdan yetişen Sinan Kurumuş oynadıkları futbolla kendilerini nasıl geliştirdiklerini gösterdiler. Şimdiye kadar İnegöl´de seyrettiğim rakip takımlar içinde en iyi koordine olmuş bir takım, şampiyon olacaksan böyle bir takım oluşturman gerekir, Hatayspor´da onu yapmış, 8 senedir her sezon playoff oynayan Hatayspor, zannedersem bu sene playoff görmeden şampiyon olur.

 

        Maç için fazla yazılacak bir şey yok. Hatayspor oynadı biz seyrettik, zaman zaman İnegölspor´un ciddi denecek pozisyonları vardı, ama o gol vuruşunu yapacak becerili futbolcusu yoktu. Bütün bunlara rağmen klasikleşen ´´önümüzdeki sezona bakacağız´´ demekten başka bir şey yok.                                                                                                                                                                                                                                                  SAYGILARIMLA