www.haberyorumgazetesi.com

İsmail Özdemir


?HAYIR? DA HAYIR VARDIR


    Referandumda son 12 güne girdik. İktidar bütün devlet imkanlarını kullanarak, milletimizi Evet oyu kullanmaya zorlamaktadır. Zaten Olağanüstü Hal devam ettiği için, sağlıklı bir seçim ortamı yok. Mevcut TV kanallarının ve Medya organlarının yüzde 80´i KAMU REKLAMLARI ve İKTİDAR YANDAŞI FİRMA REKLAMLARI ile yemlenmiş durumda. Bu nedenle yaptıkları tüm programlar milletimizin EVET oyu kullanması yönünde devam ediyor. SGK prim ödemeleri, yapılandırma borçları vb. ödemeler ertelenmiş, kurların artışından kaynaklanan elektrik-doğal gaz-ulaşım zamları referandumdan sonraya ertelenmiş durumda. Hayır, kampanyası için çok etkin bir çalışma göremiyoruz. CHP,  her zaman olduğu gibi başarısız bir seçim kampanyası yürütüyor. Adeta HAYIR oyu kullanacakların da EVET demesi için kampanya yürütülüyor. Cumhuriyet mitingleri ile nasıl millet AKP´li olmaya zorlandıysa, aynı şekilde şimdi Referandumda da milletimizin EVET oyu kullanması için stratejik hatalar yapılıyor.

   Kardak krizi, Hollanda, Almanya olaylarının tamamı Referandumda Milletimizin EVET oyu kullanması için tezgahlanmış senaryolardan ibaret olaylar. Bir çeşit algı yönetimi.1970´li yıllarda Anadolu´dan İstanbul´a göç eden saf temiz insanlarımız dolandırıcılar tarafından DANIŞIKLI DÖĞÜŞ yöntemi ile dolandırılırdı. Buna benzer bir durum yaşıyoruz. Küresel emperyalizm 01.Mart.2003´te yaşadıklarını tekrar yaşamak istemiyor. ABD ile bir olup IRAK´a savaş açma yetkisini içeren Tezkere TBMM´ne 01.Mart.2003 te getirilmişti.Rahmetli ERBAKAN ?Bu tezkereye EVET diyenlerin Yedi Sülalesi Alnını secdeden kaldırmasa kendisini affettiremez? uyarısından etkilenen 46 Milletvekilinin HAYIR demesi sonucu reddedilmişti.ABD büyük şok yaşamıştı. Büyük Ortadoğu Projesinin tamamlanması için Türkiye ile İran´ın savaştırılması gerekiyor. Çünkü bölgede İsrail´in çekindiği iki Milli Ordu kaldı. Bunlar birbirleri ile çarpıştırılıp zayıflatılacak. Bu iki Ülke olabildiğince küçük parçalara ayrılacak. Zayıf devletler oluşturulacak. Böylece İsrail Mescid-İ Aksa´yı yıktığında karşı koyabilecek devlet kalmayacak.

 28.Şubat bunun için yapıldı. Fetö darbesi bunun için yapıldı. Gerek 28 Şubatçıların, gerek Fetö´cülerin ittifak ettikleri tek konu İran´la Türkiye´yi savaştırmaktı.28 Şubat başarılı olsaydı, ordudaki ABD-İSRAİL yandaşları ordunun yönetimine gelseydi, Türkiye İran´a savaş açmıştı.Aynı şekilde FETÖ darbesi başarılı olsaydı, Türkiye, İran´la savaştırılacaktı.

  28 Şubat´ta ve 15 Temmuz´da başarılı olamayan ABD, şimdi Referandumla savaş açma yetkisini TBMM´den alıp Tek bir kişiye Cumhurbaşkanı´na vermek istiyor. Bu tek kişiyi ikna etmek, 550 kişiyi ikna etmekten daha kolay olduğu için Referandumun içine Savaş Açma Yetkisini koydurttu.

 ABD´nin A Planı Referandumdan EVET çıkartmak, daha sonra Recep Tayyip ERDOĞAN´ı İran´la savaşa ikna etmek. Bunun için her türlü yolu deneyecekler. Şantaj yolu ile bunu yapabilirler. Şimdiden Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısının Rıza SARRAF davası ile bağlantılı ABD´de tutuklanması şantaj için delil toplandığını göstermektedir. Referandumdan sonra Recep Tayyip ERDOĞAN´I da yurtdışı seyahatlerinin birinde tutuklayabilirler. Yerine geçecek Cumhurbaşkanı veya yardımcısı şimdiden hazırlanıyordur muhtemelen. Cumhurbaşkanı Yardımcısının görev süresinin sınırı yok. Birkaç yıl görev yapabilir.Bu süre içinde Cumhurbaşkanı´nın tüm yetkilerini kullanabiliyor.Makam ve Mevki için içimizden kandıracakları birçok insan bulabilirler.

 Moğollar Halife´nin 1.Yardımcısını, seni Halife yapacağız diyerek kandırıp, Halife´ye tuzak kurdurdular ve Halife´yi Şehid edip Bağdat´ı işgal ettiler, Abbasi Devleti´ni yıktılar. Daha sonra Kandırdıkları Yardımcıyı da öldürdüler.  

 Irak´ta Saddam´a aynısını yaptılar. ABD Büyükelçisi ?Kuveyt aslında sizin, niçin Kuveyt´i almıyorsunuz diye Saddam´ı ikna etti ve Kuveyt´e soktu. Sonra Saddam´ın Kuveyt´i işgalini bahane edip, Haçlı Ordusunu toplayıp IRAK´a saldırdı. Bugün Irak 3´e bölünmüş durumda.

 ABD´nin B Planı ise NATO üzerinden İRAN´la TÜRKİYE´yi karşı karşıya getirmek. Maalesef 2012´de Türkiye´nin vetoyu kaldırmasıyla NATO´ya girmek için önünde engel kalmayan İSRAİL ile TEK ORDU haline geliyoruz. İsrail´e saldıran Türkiye´ye saldırmış sayılacak. İsrail Mescid-i AKSA´yı yıktığında, ona engel olmak isteyen GAZZE DEVLETİ´ne NATO karşı koyacak. LİBYA´nın işgaline 3 savaş gemisi ile Türkiye nasıl destek verdiyse, GAZZE´ye saldıracak NATO gücüne Türkiye destek vermek zorunda kalacak. İsrail ile müttefik olmak,Belalı birisi ile arkadaşlık yapmak gibidir.Başınız hiç dertten kurtulmaz.

 İsrail´in NATO üyesi olmasıyla birlikte, bölgede İsrail´in düşmanları düşmanımız olmuş durumda. Bunların başında İRAN-IRAK-LÜBNAN geliyor. Bunun için Türk Milleti buna şimdiden hazırlanıyor. EHLİSÜNNET yolunda olduğunu iddia eden birçok Cemaat, Tarikat ve Grup tarafından İRAN düşmanlığı körükleniyor. FETÖ´cülerin en çok kullandıkları ?İran´lılar Kafir? söylemleri, şimdi bu tarikat grupları tarafından sık sık kullanılmaktadır.

 

 İRAN-IRAK, İSRAİL ve ABD´den daha tehlikeli gösterilmektedir. Durup duruken SAVAŞ AÇMA yetkisi TBMM´den alınıp CUMHURBAŞKANI´na neden veriliyor. Çocuklarımız, torunlarımız HAÇLI ORDUSU olan NATO´da askerlik yaparken ŞEHİD olamaz, Ancak Cehenneme kütük olurlar.

 Bu nedenle ?HAYIR?da HAYIR vardır.